Culle 1112 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Demantujem predhodni post Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan O da, napokon gotov skuter, Culle me je bacio do Pontedere, stari semering je vracen, nov je bio neispravan. Ispade mi servis 6.500rsd. Moja pumpa, njihov je antifriz + 2l ulja Bardahl + filter ulja + 3000 za ruke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan vazno da je gotov da ne budem jedini beverly sutra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bio i da ja ne idem, ide nas brat Djuxy! Iiiii koliko nas ide na kraju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće nas doooosta :jee: Ja vas čekam na ulazu u Čortanovce da se bar mali deo puta provozam sa vama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 17, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2.Lug ( priključujem se kod zmaj 1) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2.Lug ( priključujem se kod zmaj 1) 3.culle(upravo servisiram prednji desni lezaj,prednju kocnicu,menjam hid.ulje,mozda cak sad nosim disk na obradu kod drugara metalostrugara) ali dolazim 100% sutra 4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad kad se sabiramo... 1. SuperPOP 2. Lug ( priključujem se kod zmaj 1) 3. culle 4. alexanto (od Čortanovaca) 5. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2. Lug ( priključujem se kod zmaj 1) 3. culle 4. alexanto (od Čortanovaca) 5.Black Adder Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan SuperPOP Lug (priključujem se kod zmaj 1) culle alexanto (od Čortanovaca) Black Adder AlexBGD + ortak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan ajd nek moderator malo sredi listu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, sredio sam ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Spas u zadnji čas...Motor preuzet od majstora u 21:30....Inače sam planirao da ja i Alex u nedostatku Beverlyja dođemo kolima, čisto da znate.... SuperPOP Lug (priključujem se kod zmaj 1) culle alexanto (od Čortanovaca) AlexBGD + ortak Djuxy Da nosim patike za fudbalicu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iako najavljen moracu da otkazem jer navuko neku temperaturu ne mogu da se sastavim, tako da se nadam sledecoj voznji, lep provod vam zelim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 1.SuperPOP 2.Lug (priključujem se kod zmaj 1) 3.culle 4.alexanto (od Čortanovaca) 5.AlexBGD + ortak 6.Djuxy 7.rohirrim koliko ja vidim ima najvise beverlya! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1.SuperPOP 2.Lug (priključujem se kod zmaj 1) 3.culle 4.alexanto (od Čortanovaca) 5.AlexBGD + ortak 6.Djuxy 7.rohirrim koliko ja vidim ima najvise beverlya! Gde ti se zagubio Black Adder? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan pojeo ga djuxy ja od njega kopirao 1.SuperPOP 2.Lug (priključujem se kod zmaj 1) 3.culle 4.alexanto (od Čortanovaca) 5.AlexBGD + ortak 6.Djuxy 7.rohirrim 8. Black Adder Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Da nosim patike za fudbalicu ? Ponesi,ponecu neku loptu pa da se istrcimo malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Mart 17, 2012 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1.SuperPOP 2.Lug (priključujem se kod zmaj 1) 3.culle 4.alexanto (od Čortanovaca) 5.AlexBGD + ortak 6.Djuxy 7.rohirrim 8. Black Adder 9.Satelis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe jurićemo Zeku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Red je da postavljač teme tj predlagač vožnje bude nosilac liste... 1.sasha 2.SuperPOP 3.Lug (priključujem se kod zmaj 1) 4.culle 5.alexanto (od Čortanovaca) 6.AlexBGD + ortak 7.Djuxy 8.rohirrim 9.Black Adder 10.Satelis 11. Ajmo dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... vikend-i .. iz mog ugla najgori dani za mene .. svi negde u bleju a ja na shljaku .. uzas .. lepo vozite .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 17, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Момци, ми смо на Змајевцу, биће доста мотора па налетите.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Mart 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja za ne daj boze imam mini kompresor za gume, radi na upaljac. Imam nastavak za loptu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...