djura 28 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sredina oktobra planirana za pocetak serijske proizvodnje. Dakle, po ceni koja krece od 60.000EUR pricicete veoma blizu Moto GP (989ccm. 200 KS pri 13.800 obrtaja, sve puca od egzoticnih komponenata i to na 170kg). bez odece: u akciji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1762 Napisano Octobar 9, 2007 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto masku nisu napravili da bude slicnija GP motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 9, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma adzaja od motora. Izgleda da ce biti samo u dvije varijante ova sa bijelom crtom po sredini i komplet crveni. Dosadasnja testiranja su pokazala da je motor do sada najblizi Moto GP motorima,ali i da za njega treba veeeliko znanje da se iskoristi sav potencijal. Motor za stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 9, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio jedan ali mi fale pare. Lep je kao Ducati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Izgleda da ce biti samo u dvije varijante ova sa bijelom crtom po sredini i komplet crveni... Njesra, a neće ni kofer moći da se stavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda budu dva komada u Chicagu kad budes dosao, moja dva prijatelja su ih pazarili jos prosle godine ali su im u Maju/Junu reli da do kraja Oktobra treba da ih isporuce. Proizvodnju su obustavili da bi mogli da proizvode 1098 koji se prodaje mnogo bolje nego sto su predvideli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda budu dva komada u Chicagu kad budes dosao, moja dva prijatelja su ih pazarili jos prosle godine ali su im u Maju/Junu reli da do kraja Oktobra treba da ih isporuce. Proizvodnju su obustavili da bi mogli da proizvode 1098 koji se prodaje mnogo bolje nego sto su predvideli. e ako su Italijani to rekli, onda ce sigurno tako i da bude Neka, meni dobra i tvoja RSV ;D Moram malom batici da pokazem par trikova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda budu dva komada u Chicagu kad budes dosao, moja dva prijatelja su ih pazarili jos prosle godine ali su im u Maju/Junu reli da do kraja Oktobra treba da ih isporuce. Proizvodnju su obustavili da bi mogli da proizvode 1098 koji se prodaje mnogo bolje nego sto su predvideli. e ako su Italijani to rekli, onda ce sigurno tako i da bude Neka, meni dobra i tvoja RSV ;D Moram malom batici da pokazem par trikova Dobili su pisma iz Dukatija sa izvinjenjem sto proizvodnja kasni uz pismo su dobili i potpisane slike od Kapirosija, Bajlisa i Stonera sa licnom posvetom. Inace njih dvojica su U Ducati Corsa dilersipu prvi i drugi na listi za Desmosedici dok je treci Michael Jordan a cetvrti jos jedan poznanik, moali su da uplate po 15 soma dolara odmah. Tako da od cele proizvodnje bar tri dolaze u ruke prijatelja. Sto se tice Aprilije, uradiocu joj servis ovg vikenda da bude spremna kad dodjes, vec sam presao skoro 10K km a ulje nisam menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inace njih dvojica su U Ducati Corsa dilersipu prvi i drugi na listi za Desmosedici dok je treci Michael Jordan a cetvrti jos jedan poznanik, moali su da uplate po 15 soma dolara odmah. A da sacekam Majkla pa da pitam njega? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Inace njih dvojica su U Ducati Corsa dilersipu prvi i drugi na listi za Desmosedici dok je treci Michael Jordan a cetvrti jos jedan poznanik, moali su da uplate po 15 soma dolara odmah. A da sacekam Majkla pa da pitam njega? ;D Ispasce ti to cekanje kao da Cekas Godoa, Jordan je OK tip povremeno ga vidim (1-2 godisnje) na MV Agusti, znas kako smesno izgleda na motoru onako velik, BTW, on samo na TV izgleda mali kad stoji pored gorostasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu mislit kako bi Vranes i Yao Ming izgledali, kao na pocketu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 11, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu mislit kako bi Vranes i Yao Ming izgledali, kao na pocketu Pre dve nedelje sam video Vranesa u Chicagu svratio na klopu u Beograd Cafe, nisam mogao da verujem koliki covek, bio je u trening kampu Bullsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog report-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 10, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da se MotoGP 2012. godine vraća na 1000 kubika, Ducati razmišlja o novom modelu Desmosedici RR, koji bi imao karbonski ram i ko zna šta još. Obzirom da bi i ovo bila limitirana serija, može se očekivati i astronomska cena. Da se podsetimo, stari model (2008) je imao 197 konja i svega 171kg ;D Novi model bi mogao da izgleda ovako: A "stari" je izgledao ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Omiljeni predmet iz mojih snova (stari Desmo). Ako i bude nesto od ove price (a mislim da hoce), voleo bih da promene Audi farove i retrovizore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na zvuk... Jel moze to tako da se registruje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan BTW, procitao sam na MCN da je 'ladno presao 330 km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napisao jednom da sam video ovaj motor na Tasosu gde ga je vozio neki djilkos. Mogu samo da kazem da izgleda jos opasnije nego na slici i da zvuk nije ni blizu bilo kom serijskom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Racuna li se Desmo u serijski motor ili ne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Februar 13, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi neki tip sa ovim na Hungaroring. Duduk. Pao je nekoliko puta. Vide se tragovi na motoru. Nema farove i migavce te pretpostavljam da ga koristi kao "track bike". Stvarno izgleda kao s druge planete pored svih onih GSXCBR1-ova. Nažalost svi ga deru. Kad bi ga dao nekom ko ume bilo bi veselo, ovako izgleda žalosno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...