Biker Q 1642 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba li nekom pumpa za navodnjavanje sa dizel motorom koji pali na kljuc, motor je dobar pali na keca, ne dimi itd. Ako nekoga zanima da je slikam i proverim tacne karakteristike a ako nema zainteresovanih da se ne zamaram oko toga. Naravno moze zamena za sta drugo nego za motor. A ako se naljutim ima da stavim taj motor na dva tocka pa pun gas ... Takodje ako nekom treba nesto od poljo-masina neka javi sta mu treba na PP a neka javi i ako nesto prodaje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, meći slike. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na plocici pise Q=300 l/min, H=40 m i N=6,5 km, i ima sistem za povlacenje vode, to je ovo na auspuhu sto ja nisam znao sta je ))). Motor je valjda 14 ks i jedino nema akumulator inace radi odlicno, ima alnaser, dinamu a i prikljucak za kurblu, nosio sam majstoru koji poznaje te motore i rekao mi je da je minimalna vrednost ovog motora u ovom stanju 500-600 evra jer ima sirok spektar primena i u odlicnom je stanju. Podatke sa pumpe sa naveo gore, cena za sve 650 evra, moze proba... Moze zamena za motor, auto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ovu ako nekome treba, vrlo malo koriscena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...