Jovan 3 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi.... Evo uskoro...posle ove duge zime,koja nadolazi,ce doci dan i za moj VECI motor ....Veoma mi se svideo DRZ 400....super moto verzija,,,naravno, 130 kg..na to 50 konja....sve to mi zvuci strava. moj drugar ga ima, extra brutalan motor, mada ne ide preko 160 - 170 ni ne treba mi vise. Jedino me sada interesuje vase cenjeno misljenje....pa cekam vase savete... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Za grad,uslovno recheno,vishe nego dovoljan i potreban...zzivahno motorche,a meni i lepo,koje ce ti non-stop "nabijati" osmeh na lice..a uz to i povoljno! Tih 40 konjica je na njemu prednost,a ne hendikep..ide bolje i od nekih drugih sa malo vishe.. Cenim,i dobro reshenje za prvi tzv.ozbiljniji motor. Jedno vreme sam i sam gledao da ga uzmem,ali kao "second one"... Preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ima 40 KS. Super motor, pravi supermoto, idealan izbor za grad i povremeno staza.... Za van grada, koliko ja znam ide max oko 150, s tim da se na 120 vec ozbiljno vrti pa bi mu mu brzina za dalje bila oko 100-110 max. PREPORUKA.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Isao i u K. Mitrovicu ;D. Savet za izbor supermoto: Staza: KTM SMC, HUSQVARNA SM510, HUSABERG Staza, i grad: KTM LC4, HUSQVARNA SM 610, SUZUKI DRZ Grad i putovanje: YAMAHA XTX 660 Inace za supermoto kad se putuje produzis prenos, napred zub ili dva veci zupcanik i nema frke... Udobnost je za na nuli, cesce pravis pauze ali to je cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pauze se prave zbog pada koncentracije usled muške vožnje, a ne zbog tvrdog sedišta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta zelis od motora,ako te brzina ne privlaci onda je DRZ dobar izbor,imao sam novi KTM 625 SM,apriliu svx450 i sve su to vibratori za suzuki,presao sam 20 000 km za god dana i samo sam set guma promenio i redovan servis na svakih 2000 km.Mislim da je glupo kupiti motor a da ga neprobas,dodji do mene i vozaj se pa vidi dali ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pedja poslao sam ti priv poruku....pogledaj.. Inace i mene zanima DRZ,kada sam ga video prosle god u CG odusevio sam se,a ne lozim se toliko na brzinu koliko na tockiranje....pa pored R6ce,ZZRa S.Fightera ovo mi je jedna od opcija....Opet sve zavisi koliko cu kesa imati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan PEDJA znaci ti si totalno zadovoljan sa motorom ? meni brzina uopste nije toliko bitna....super moto me zanima Stronser kaze za stazu u osijeku? kako se ponasao motor ? i, znam da je Xt660 tezi motor, veci, ali nije nesto puno jaci, 10 konja ? pa me interesuje kako DRZ ide u odnosu na XT660x ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaki 0 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to idealan motor za tebe Djemo,druze moj ,jer kao i svi mi u tim godinama,jedino ti je divljanje na pameti(ne kazem da je mene proslo ,a relano bolje je da divljas sa nekim super moto motorom nego sa nekom 'brzinkom' ,oboje smo videli sta taj motor moze kad ga vozi neko ko zna,i mislim da bi taj motor bio potpuno odgovarajuci za tebe ! pozdrav druze moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Jovane, cuo si moje misljenje. Video si men u pancevu sa DRZ-om, jel ti treba jos nesto ? Sta god da ti pedja kaze upravu je, jer sta god je meni rekao ispostavilo se da je tako. Svecano obecavam, ako ti Jovane uzmes drz-a sledece sezone i ako Pedja iz sombora ostavi drz sledece sezone i ja ka kupujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki 0 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: kikinda-novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ej ja sam kupio drz ovo leto,i iskreno da vam kazem da je to perfektan motor,jako dobro radi,a cak sto vise i jako dobro ide na zadnjem tocku...a i na prednjem.tako da ko god da kupi drz nece se pokajati....pozdrav za duleta i pedju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam 2003. DRZ 400 E koji ima 50 ks, a težak je 120 kg. Uz njega sam imao i supermoto točkove tako da sam ga vozio i po gradu, a najveću kilometražu sam napravio po terenu. Između ostalog sa njim sam se takmičio i u prvenstvu države u motokrosu. Svo to maltretiranje je prošao bez greške i preporučujem ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je to! E ako si im rekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Octobar 16, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje vam je Biblija o DRZ-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Staza u Osijeku je u stvari aerodrom duzine oko 2 kilometra,mislim da je Stonser hteo da naglasim da nam je bila kratka sto se tice voznje na zadnjem,imam neke slike da vidite sta radi ostatak od oko 2000 bikera dok se voze 4 motora iz Srbije.Dule poslacu ti ih pa postavi,ja i dalje neuspevam I dali ce se neko prihvatiti da organizuje konacno taj skup svih ludaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga Pedja & DRZ u osjeku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 17, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan I like this !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje vam je Biblija o DRZ-u! Ispričavam se što nisam stavio link: http://www.thumpertalk.com/forum/forumdisplay.php?f=25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna kako se krecu cene ovog motora.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna kako se krecu cene ovog motora.....? 5776 http://www.moto-berza.com/katalog_prikaz.php?id=441&trazi=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor j do jaja, samo izgleda da u Srbiji ne moze da se nadje polovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...