gogruja 51 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se predstavim... Zovem se Ugljesa, rodjen u Valjevu a sticajem okolnosti zivim u Beogradu... Trenutno ne vozim nista osim automobila, a u fazi sam kupovine motocikla! Imam 30 godina i obozavam enduro motore... Pozdrav svima i jedva cekam buduca druzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Mart 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na pravom si mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leona 0 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Velkommen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 12, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao vršnjak i u istoj smo nedoumici šta da kupimo. Tako da i ja trenutno trošim samo autogume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja znam sta cu!!!!!! :-) Trandzu i da ne mislim ni o cemu naredne 2-3 godine... posle toga cemo da vidimo sta cemo da radimo!!!! I muka mi je od automobila i guzvi.... Zena polaze za voznju, rado cu da joj prepustim i auto i decu, a ja odoh!!!!! Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 13, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos55 8 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao..... Lepe dane zelim svima... Za vikend najavljeno 20 stepeni... A ja motor nemam:-( Ali bice uskoro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja znam sta cu!!!!!! :-) Trandzu i da ne mislim ni o cemu naredne 2-3 godine... posle toga cemo da vidimo sta cemo da radimo!!!! I muka mi je od automobila i guzvi.... Zena polaze za voznju, rado cu da joj prepustim i auto i decu, a ja odoh!!!!! Pozdrav Тако треба Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...