DorćolAC 225 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao jedan od glumaca u turskim serijama: ''Taman, Taman''... ali mislim sa bi (kada je Benelli u pitanju) bolje bila čuvena sentenca iz domaćeg filma - ''I tata bi sine...'' ;-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lukacu i Marokancu, podrska prekaljenih bikera mnogo znaci. Bravo Mitre,lepa voznjica,no poruci svom mentoru Peci da moras doci na casove voznje kod bivsih trkaca Zvonka i mene uz razgledanje i balavljenje na ona dva moja pehara iz 70-tih, (casovi se mogu placati rostiljem i pivdzanom)! Lukac, bice mi cast , a sto se tice placanja evo sad za vikend bice prilike za avanznu uplatu nekoliko casova, pa ako si raspolozen bice nam drago, a i bio bi red da izvedes onu Kawu na sunce , steta da miruje stalno u garazi. Za ostale ljubitelje Benelli-a evo uzivajte jos malo, a ako Vam se toliko svidja znate kome da se obratite . Na zalost, trenutno nemam puno slika od B, ali sledeci put bice vise, takav zmajcek to zasluzuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...