Peki 1214 Napisano Mart 13, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video na DVA TOCKA' date=' po meni najbolji kod nas[/quote'] Video sam ga i ja u subotu al ko veli da saèekam neku "recenziju" prvo :wink: Moram sam sebe da citiram i korigujem :oops: . Video sam na kiosku u gradu MOTOBIKE, pa se na njega odnosi gore pomenuti tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 13, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam na MM forumu postavio ovakav topic. Po meni izuzetno kvalitetan casopis mada ga samo prepisuju sa italijanskog ali kvalitet je neuporedivo bolji. E sad MM ekipa sama radi neke od testova koji su izasli u MM dok ce ovi verovatno sve prepisivati od italijana. Jedino ako se Alvirovic klan kojeg mnogo i ne gotivim :x ne otvori pa neko bude taj srecnik da dobije nove motore na klanje . No prvi broj je tek izasao kvalitet je neosporiv ostaje da se vidi sta ce biti za godinu-dve. :?: :!: :arrow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...