draganfzr 1 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: knjazevac Prijavi odgovor kao problematičan nalozio sam se da kupim yamahu r6,i naso mi je dobar drug u svici u prvoj boji ima predjenih 26000 i 2000 godiste je...ali pre neki dan sam cuo od nekih bajkera da taj model ima tanke hilzne i one navodno pucaju,pa vam se iz tog razloga obracam za pomoc da li je to tacno ili nije...ako nije imam jos par dana da javim ortaku da ga dotera, inace motor ce me kostati sa carinom i svim ostalim peripetijama oko 2000e, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan ako je km prava nece puci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draganfzr 1 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: knjazevac Prijavi odgovor kao problematičan nece,pa tako sam i mislio ali rekoh bolje da pitam,nadam se da je km prava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Mart 7, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nadaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10534 Napisano Mart 7, 2012 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan neznam koji su ti to bajkeri rekli ali znam nekoliko komada R6 sa predjenih 30-40.000km i NISTA im ne fali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi sam i ja isto cuo i nacitao se da pucaju. I ne samo na r6 nego i r1. Kad vec trazis vani trazi one od 2003 i mlađe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Mart 7, 2012 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan nalozio sam se da kupim yamahu r6,i naso mi je dobar drug u svici u prvoj boji ima predjenih 26000 i 2000 godiste je...ali pre neki dan sam cuo od nekih bajkera da taj model ima tanke hilzne i one navodno pucaju,pa vam se iz tog razloga obracam za pomoc da li je to tacno ili nije...ako nije imam jos par dana da javim ortaku da ga dotera, inace motor ce me kostati sa carinom i svim ostalim peripetijama oko 2000e, unapred hvala Ti bajkeri su ti istinu rekli. Kad sam prošle godine kupovao motor, dobro sam se pozanimao koje mane ima svaki od japanske četvorice, naravno u zavisnosti od godišta. Od majstora, stranih foruma saznao sam da treba zaobići R6 do 2003. godišta. Te godine izlazi novi model sa novom mašinom i to su prve R6 sa ubrizgavanjem goriva a čuo sam da je ta prva serija imala neke probleme sa istim, što nije više slučaj kod 2004. To godište sam i kupio i mogu da kažem da za godinu dana nikakvih problema nemam, vrlo sam zadovoljan. Načuo sam i da su godišta 2006 i 2007 imale neke probleme ali to ne mogu da tvrdim jer nisam tražio ta godišta motora. Iskusan majstor mi je savjetovao-ako hoćeš R6, uzmi 2004, 2005, 2008 i mlađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draganfzr 1 Napisano Mart 8, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: knjazevac Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam vec u dilemi,sta da radim dajte neki predlog,motor mi se svidje stvarno je dobar na oko ali ako ima taj problem neznam,pomagajte nek se javi neko ko ima taj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam vec u dilemi,sta da radim dajte neki predlog,motor mi se svidje stvarno je dobar na oko ali ako ima taj problem neznam,pomagajte nek se javi neko ko ima taj model moj brat ima r6 2007,40 hiljada na satu,uglavnom na stazi,nikad nikakav problem,samo redovno ulje v300 i no problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan nesto nisam cuo da `06-`07 imaju problema osim sto je bilo kako vrti do 16.500 a kazaljka nastavi da ide... resivo i nije neki prob... al seoski bajkeri znaju najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...