Jump to content

Moto Zajednica

yamaha r6 pucanje hilzni

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova

nalozio sam se da kupim yamahu r6,i naso mi je dobar drug u svici u prvoj boji ima predjenih 26000 i 2000 godiste je...ali pre neki dan sam cuo od nekih bajkera da taj model ima tanke hilzne i one navodno pucaju,pa vam se iz tog razloga obracam za pomoc da li je to tacno ili nije...ako nije imam jos par dana da javim ortaku da ga dotera, inace motor ce me kostati sa carinom i svim ostalim peripetijama oko 2000e, unapred hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7336 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

neznam koji su ti to bajkeri rekli ali znam nekoliko komada R6 sa predjenih 30-40.000km i NISTA im ne fali :takoje:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: VFR 750 RC36

Boga mi sam i ja isto cuo i nacitao se da pucaju. I ne samo na r6 nego i r1. Kad vec trazis vani trazi one od 2003 i mlađe :zdravo:

• Podržavam 1

• Never drive faster than your angel can fly, 108 postova
  • Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr

nalozio sam se da kupim yamahu r6,i naso mi je dobar drug u svici u prvoj boji ima predjenih 26000 i 2000 godiste je...ali pre neki dan sam cuo od nekih bajkera da taj model ima tanke hilzne i one navodno pucaju,pa vam se iz tog razloga obracam za pomoc da li je to tacno ili nije...ako nije imam jos par dana da javim ortaku da ga dotera, inace motor ce me kostati sa carinom i svim ostalim peripetijama oko 2000e, unapred hvala

Ti bajkeri su ti istinu rekli. Kad sam prošle godine kupovao motor, dobro sam se pozanimao koje mane ima svaki od japanske četvorice, naravno u zavisnosti od godišta. Od majstora, stranih foruma saznao sam da treba zaobići R6 do 2003. godišta. Te godine izlazi novi model sa novom mašinom i to su prve R6 sa ubrizgavanjem goriva a čuo sam da je ta prva serija imala neke probleme sa istim, što nije više slučaj kod 2004. To godište sam i kupio i mogu da kažem da za godinu dana nikakvih problema nemam, vrlo sam zadovoljan. Načuo sam i da su godišta 2006 i 2007 imale neke probleme ali to ne mogu da tvrdim jer nisam tražio ta godišta motora. Iskusan majstor mi je savjetovao-ako hoćeš R6, uzmi 2004, 2005, 2008 i mlađe.

• U prolazu, 27 postova

e sad sam vec u dilemi,sta da radim dajte neki predlog,motor mi se svidje stvarno je dobar na oko ali ako ima taj problem neznam,pomagajte nek se javi neko ko ima taj model

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

e sad sam vec u dilemi,sta da radim dajte neki predlog,motor mi se svidje stvarno je dobar na oko ali ako ima taj problem neznam,pomagajte nek se javi neko ko ima taj model

moj brat ima r6 2007,40 hiljada na satu,uglavnom na stazi,nikad nikakav problem,samo redovno ulje v300 i no problem :takoje:

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 750R

nesto nisam cuo da `06-`07 imaju problema osim sto je bilo kako vrti do 16.500 a kazaljka nastavi da ide... resivo i nije neki prob... al seoski bajkeri znaju najbolje :nanana:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja