GUS 261 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, izvinite na off topicu, ali moram ovo pitati jer nema boljeg mjesta gdje bi to pitao, Ima li opasnosti od dolaska krivicne prijave kad motoristu uslika ona smrdljiva kamera na cesti? Ali kad uslika sprijeda,dakle nema tablice naprijed. Malo sam pretjerao danas i blicnula je,dozvoljeno je 60, ja sam isao mozda 130 km/h isao sam prema njoj licem, nije me slikala otpozadi. Mogu li on skontati ko je, dakako imao sam kacigu. Lijep pozdrav i ne radite istu gresku koja ce nadam se proci nesankcionisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti nista. Samo gas... Mene slikaju ko u prici i jos imaju mahanje, haha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put budi fin pa im mahni :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sad se lepo vrati na licino mesto i uradi istu stvar ovaj put sa licnom (osobnom) kartom zalepljenom na čelu. Nemoj drugove organe da drzis u nedoumici tko to remeti javni red i mir i prekoracuje brzinu za 100 i vise procenata od dozvoljenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da te nije kamera uslikala otpozadi, možda slika i napred i nazad ali videćeš već sam ako stigne čestitka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini se za te shto slikaju napred, samo proleti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 6, 2012 Ol' dirty bastard, 620 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu u stanici policije..."Kolega jedna patrola sutra kod kamere 21!" Usporite brzinu-zbog prasinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Gde te je uhvatila? Koji grad, koja deonica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Banja Luka, Autoput prema Gradisci , Ideal Petrol Pumpa, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, pa tu kamera slika i od pozadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Mene si naso ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ko zna... možda kamera koja slika suprotni smer može da ti zadnji deo uslika..... kašće ti se samo.... nadam se da ne može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Trafika ide 130kmh? Dobices 100e nagrade zato sto si izvukao maximum 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija u Srbiji? Da li nase kamere van grada snimaju brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci, izvinite na off topicu, ali moram ovo pitati jer nema boljeg mjesta gdje bi to pitao, Ima li opasnosti od dolaska krivicne prijave kad motoristu uslika ona smrdljiva kamera na cesti? Ali kad uslika sprijeda,dakle nema tablice naprijed. Malo sam pretjerao danas i blicnula je,dozvoljeno je 60, ja sam isao mozda 130 km/h isao sam prema njoj licem, nije me slikala otpozadi. Mogu li on skontati ko je, dakako imao sam kacigu. Lijep pozdrav i ne radite istu gresku koja ce nadam se proci nesankcionisano Čitam postavljenu temu i pitam se jel ti to ozbiljno ili..? Kakva je situacija u Srbiji? Da li nase kamere van grada snimaju brzinu? Snimaju, što ne bi snimale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6312 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima van grada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima van grada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kameri Sorry ako je ovaj link krsenje pravila foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima van grada? Oni stubici sa solarnim panelima na vrhu i kutijicama sa rupom. Je l' to nisu kamere? Ima ih dosta van grada, a video sam i na par mesta u gradu. Obicno su postavljene na ulazima u naseljena mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima van grada? Oni stubici sa solarnim panelima na vrhu i kutijicama sa rupom. Je l' to nisu kamere? Ima ih dosta van grada, a video sam i na par mesta u gradu. Obicno su postavljene na ulazima u naseljena mesta. to su brojaci vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kameri Sorry ako je ovaj link krsenje pravila foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Mart 9, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako je vec bilo price o ovome, ali nisam video: jel se nekom u Srbiji desilo da mu stigne cestitka za prekrsaj napravljen motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja primetio,nema kamera,ali ima zato radara,tako da mu dodje na isto,ako ne i gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...