AcaS 11 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Uh bela crkva svaki dan(zadnjih 6dana) do tamo i nazad 130km a put milina za voziti,preporuka za slobodno popodne,em se lepo navozas,em okupas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Jul 2, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas prevalio nekih 300km, i mogu Vam reci da je danas voznja bila za ko zna koju ocenu, krenuo ka Srebrnom jezeru tamo klopao, upoznao par zena jer sam naravno nosio majcicu mogu ponosno da kazem Maxi Scooter Club-a, pa ih malo vozao oko jezera, pa me castile sa umerenom kolicinom alkohola, pa opet ja njih castio, pa kad su ostale bez para placale su u naturi . . . pa krenuo malo da istrazim iza jezera i naidjem na jos neko kad tamo rostilji, suncorani . . . napijem se vode sa neverovatnog hladnog izvora, pa covek me uputi na skelu ka Beloj Crkvi i dok smo prelazili Dunav upoznam bracu nam bajkere iz Arhangela pa sa njima na corbu, ja rec oni rec Bog zna kako, rastanemo se u Beloj Crkvi na moju veliku zalost a Boga mi i naradost jer sam svratio na glavno jezero u B.C. kad ono tamo D E L F I N A R I J U M samo se pracakaju u plicaku i tu upoznao jos dve simpatizerke Maxi Scootera i putovanja po lepoj nam Sbiji, malo pricao istinu malo dodavao istini, i Vas sam dragi moji prijatelji spominjao u najlepsem svetlu, kako ste lepi, zgodni, svi visoki, da kad skidate majcu morate da je cepate ne dozvoljavaju misici da se skine normalno a sve zbog toga jer se bilduje pomocu AA500 ma pravi manekeni, krenuo ka Pancevu pa kuci, moram da napomenem da je samnom danas bio moj jako dobar drug Fedja koji je inace profesionalni fotograf, snimatelj i montazer tako da su nam razne ideje sevale a ticu se MSC-a. Tako da prijatelji moji slike cu postaviti do utorka pa bih itekako voleo da ponovim ovu rutu sa svima vama, jeste na par navrata malo dosana jer ima delova gde je ravan put ali itekako se isplatilo. toooo fanky vozio, klopao, pio sa curama...kud ces lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ko je raspoložen sutra sa koleZom Satelisom i sa mnom da obidje neku vodenu povrsinu (koja pobedi po broju glasova prijavljenih) u Šumadiji neka se zapljune .Neki od predloga su : 1.Akva park Arandjelovac na 70-ak km od Beograda,extra put,krivudav,dobar asfalt 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ka se krece iz bg??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 9h Auto Komanda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan moze pola 10 ili 10??? Radim po celu noc pa bi mi znacilo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Dare i ja cemo biti tamo od 9:30h i čekamo te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ok ja kontam da cu oko pola9 krenuti! Ajmo jos neko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jul 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan au brate greota!! Eve mene nakon 2.5 meseca ne vozenja ponovo sa vama!!! Nego ja planirah u nedelju u Arandjelovac, al moram kolima...ccc Mogli smo barem da se druzimo... No kako god bice dana ovih dana za voznjice, kupanjce, klopice...ma... samo da honda nastavi lepo da mi sljaka!!! A da znate kolko su retki delovi za agregat od 250 ccm!!! Strasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Gde si Arso čoveče?Jel si živ?Je l' si spakovao Hondu?Pričaj,šta,kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 14, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene na kratkoj pauzi u zemunu posle voznje kroz Avalu,Kosmaj do Arandjelovca gde smo bili u aqua parku koleZe Satelis,Culle,njihov drugar Mrcha i ja!!! Bilo je naravno FENOMENALNO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jul 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama! Mi se od 11h kupamo u sopstvenom znoju... Jbg, pos'o je pos'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 14, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama! Mi se od 11h kupamo u sopstvenom znoju... Jbg, pos'o je pos'o... A sta ces tako ti je to!!! Ja sad tek treba da idem da se kupam u znoju!!! I to celu noc!!! sad da se napijem kafe pa da pocnem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Jul 14, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra, prekosutra kacim par slika u temi " slike zajednickih maxi voznji" put je pun pun pun krivina samo mi nije jasno kako sam ovoliko izgoreo, bem mu sunce ledja ne smem da pipnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto malo slika sa jucerasnje voznje!!! http://imageshack.us/photo/my-images/444/140720121321.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/833/140720121331.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/705/140720121311.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto si usr'o linkove... 'Ajd' ponovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A sada??? Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad je k'o bombona! Daj još koju, šta s' stis'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with Uploaded with ImageShack.usshack.us]ImageShack.us[/url] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne'am vise!!! Ima Satelis!!! I Culle!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Do Arandjelovca smo putovali kroz autentičan šumadijski krajolik pored Kosmaja pa preko sela Rogača i Ranilović. Eksplozija Narandzasti je najjači Smiraj dana Okrepljivanje u Vajatu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Jul 16, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ....dodatak mali i veliki u paketu put za voznju.... obori - ispravi - pa na drugu stranu malo straha, vise treme al kad proradi adrenalin noge se tresu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jul 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Bando ajmo krivinarenje ovih dana! Cule, Satelis? ajmo Greota za akva park... ja bejah u Nedelju, a guuzvaaa... a klinci bezobrazni ne cekaju reeedd Moz'mo opet negde na vodu ili cisto Culletovim bespucima Kosmaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sta mi uradi par dana na selu..propustih i ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15767 Napisano Jul 18, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Planira se planira najverovatnije ovde http://www.petroland.rs/atrakcije/tobogani kupanjac ili ako neko ima neki drugi predlog nek slobodno napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...