Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ja nju sa skupa...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se pozalim..ode lezaj radilice...nadam se da nije i cela radilica sutra ode na proveru Ako sredim uskoro, mozda ugrabim neku voznjicu Za sad samo virim i ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, šta se desilo? Kako se manifestovalo, kako si primetio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan paa.. uz regularan zvuk agregata poce sve jace i jace da se javlja kao kuckanje...klaparanje..krcanje, ne znam kako bih definisao zvuk koji dopire od nekud... Pade sumnja na variator..sve rasturaj...menjaj, kais, rolnice... Nekolko dana se gnjavih i slusah sta se desava.. Tolko je postao bucan da je bio u rangu freze, motokultivatora...onih romskih madmax izvedbi prevoza... Bilo mi muka da dodam gas, s tim da se taj zvuk javlja samo pri potezanju gasa, tj opterecenju! Motor ide kao besan ali lomi kako krlja... Onda u garazu i sve napolje, ceo zadnji deo, sve plastike, cevke, muka doci do agregata Eb ga Doslo se do zaklucka da je jedan lezaj radilice za sad... sutra detaljna provera svega ostalog! Sve u svemu odradicu barem jedan generalni pregled samog agregata, zameniti cevi za vodu kako vidim da je piskio na sve strane, klip je extra itd Izvinjavam se za off!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vadio klip, spremi se za karike. BTW, lepo što si svratio kad si se najavio, čekao sam uzalud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan imali neko iz MSC ekipe da ce sutra ici do Sremske Mitrovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moja draga i ja hteli do tebe u Inđiju da obiđemo onaj Outlet centar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno cekam vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Maj 4, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan trebao bih ja sutra u vecernjim satima da budem u SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto postoje i last minute putovanja,postoje i last minute vožnje ,ima li zainteresovanih interesenata kojima ključa benzin u krvi,da se spustimo do Topole pa posle preko Sm.Palanke kuci,polazak do 12:30 h max . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da obecam al cu se potruduti maksimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 5, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ..... last minute vožnje .......... 60% jeftinije gorivo za učesnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja to OPET propustam voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DRUGARI !!! A jel ima neko da hoce sutra oko 10h da se nadjemo u ns kod merkatora pa da napravimo turu po f,gori ns-beocin-andrevlje-vrdnik-irig -pa opet ns!!! jako je ineresantna ruta puna krivina uzbrdica i nizbrdica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja propustio Culle-tov predlog al zato sam sada klopao i spremam se u neku mini voznju pa ako zeli neko doma sam jos pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati mi se da krecem sada posto uskoro treba po Zeku da idem da ga vozim u Labos po motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi cete tamo da zaglavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Daleko mi NS ali kad' bi zeni predlozio "jako je ineresantna ruta puna krivina uzbrdica i nizbrdica!!!", bilo bi veselo... Culle, sad' sam dosao sa posla, sutra je veeelika slava ali sledeceg vikenda boze zdravlja i lepog vremena, organizuj gde hoces i idem bez prigovora, k'o na menici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 5, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pf,pa prolazite kroz moju s.palanku..bih ja ali nemam tockove:) skinuti su osmirglane felne eno ih na suncu suse se pa ce da se upoznaju sa hepi kolorom:) a kad se osuse,i nove gume za dan dvaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu morati sam da idem da se vozim sutra !!! koliko sam skapirao nema niko ni blizu ns!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nesto pade na pamet da krenem sutra putem Cera. Gledao film '' Mars na Drinu '' a nikad nisam bio sto je sramota, pa ako ima zainteresovanih ajmo a ako ne onda klasika do Oplenca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 11, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Fanky, ni ja nikada nisam bio a verujem da bih mogao da odem...nisam maxiskuteraš više ali mislim da ti to nije problem. Koliko km ima do tamo, kada bi se krenulo...itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije nikakav problem bas naprotiv, posto sam na poslu pa mi je komp delimicno dostupan na epizode probacu u toku dana da isplaniram rutu a kretanje bi bilo mozda u prepodnevnim casovima, kako tebi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 11, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sutra prepodne da registrujem motor, voleo bih odmah na neku vožnju da ga testiram ali ne na brzinu nego kako sve ostalo šljaka Pa ništa ti onda postavi plan do večeras ako stigneš pa ću ja da vidim da li se uklapam ili ne. Meni bi svakako više odgovaralo malo posle podneva, recimo oko 13-14h (slobodna procena), ali to se da uskladiti na "Licinom mestu" zavisno od kilometraže koju planiramo da pređemo i putne brzine i naravno da li nas hvata mrak ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...