Igor va 743 Napisano April 7, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo i sklopljena....prvo paljenje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 7, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast - lepo radi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 7, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Људи, да вам кажем нешто - ово је баш досадна тема. Вазда исто: Ваљевцу шака допадне нешто што изазива сажаљење, он уради ово, уради оно и среди "Веспу". И тако једном, други пут, пети, осми... Живо смарање... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano April 8, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Igor koliko vidoh do sad radi samo restauracije i to skidam kapu kako dobro izgleda! Sad bi mogao neki custom da padne npr. ovako nesto http://hiconsumption.com/2013/04/wooden-vespa-scooter-by-carlos-alberto/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova plava boja je totalno retro i pun pogodak mislim da ces paznju privuci vecini na drumu. Iskreno da si ovo u Italiji uradio silne pare bi ti nudili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na pohvalama i podrsci..... Ipak da malo ispravim....sve ovo do sada sto sam radio su klasicna sredjivanja vespi.Neke su bile losije neke za nijansu bolje ali u glavnom sve nacete zubom vremena. Restauracija je nesto sasvim drugo i ne dozvoljava masti da se igra sa vespom.Pod restauracijomse se podrazumeva 90 % originalnosti pocevsi od boje pa do izgleda zanitovane lajsne.Svaki model vespe ima svoj pecat i razlikuje se od drugog modela.I naravno restauracija je mnogo mnogo skuplja od sredjivanja.Obzirom da su sve ove vespe jos mlade sve su samo sredjene. U skorije vreme bi trebao da pocnem sa jednom svojom bakicom iz 1957 i njenom restauracijom pa cu sve kaciti.Naravno nece ici brzo jer puno boli...(i ako vec duze vreme kupujem delove). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast divno potroseno vreme za sve nas bajkere koji to volimo. Obavezno izbaci tu "Bakicu" kad uhvatis remena pa da zapratimo i malo zavidimo. Restauracija je skupa i ovde je malo teze izvoljiva posto smo mala zemlja i delovi se tesko nalaze originalni,isprvni,povoljni i sve ostalo sto je potrebno da bi mogao da zapocnes jedan proces vracanja u zivot oldtajmera. Svakako i renoiranje ce leci savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 20, 2015 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Igore sta bi, nema nikakvih aktivnosti vec skoro 2 nedelje.., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 20, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Delovi se cekaju.Gume i neke sitnice. Idem ujutru po to sta mi fali pa nastavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Jos gume i gotova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Danas ugledala svetlo dana..... Ostao je jos rezervni tocak da se namesti.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 1, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Kao lutka je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ssone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 3, 2015 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Lutka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 3, 2015 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova boja je fenomenalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 4, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,isao sam malo na retro fazon.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorpop 0 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve poznavaoce vespe, posebno za IGORA VA, imam vespu pk 50, 1999 god. koju sam nedavno kupio i hteo bih da promenum ulje u menjaču (motoru).Neznam koje ulje da sipam u menjač... Molio bih vas da mi što pre odgovorite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorpop 0 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stvarno izvinjavam što postavljam ovo pitanje a nije to tema razgovora, ali ja sam novajlija na ovom forumu i neznam kako da nađem ljubitelje i poznavaoce vespe drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 5, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Iscitah temu od prve strane! Svaka cast!!! Prosto da svako pozeli da odmah kupi sebi jednu Vespu, da je voli, mazi i pazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 5, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan @ Nadalina.... Hvala na lepom komentaru...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 5, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan @ igorpop SAE 30.....ne 15W30 ....10W30 nego cisto SAE30. Imas ga u svakoj prodavnici auto delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorpop 0 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan IGOR VA, Hvala puno na odgovoru mnogo mi znaci, zadnjih meseci sam cuo dosta razlicitih misljenja o ulju, ali tvoje izuzetno cenim. Inace pratim na forumu odavno sve tvoje komentare,radove prepravke i smatram da si ne samo ljubitelj vespe, nego i carobnjak! Procitao sam ranije gde si reko da u blokove pk 50 moze da stane 125 ccm. Inace moja vespa je u dosta dobrom stanju, ima tri brzine (zanima me da li moze da se preradi na cetiri) i da li je to skupa investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 6, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Moze sve da se uradi naravno.E sad tamna strana price su finansije...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moram Igoru da se ubacim u temu Na poslu konstantno vidjam jednog dekicu koji vozi Vespu, prosto sam morao da ga zaustavim i da popricam sa njim jer me Vespica odusevila kako izgleda, 2001 god sa 11000 km, deda je vozika po kraju a inace je gastarbajter pa prica kako je sa predhodnom Vespom prolazio kilometre i kilometre,ovu je uvezao i skoro registrovao, inace je clan nekog Vespa kluba iz Nemacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 20, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je dekica vozi lepo je skockao.Iskreno ja nisam ljubitelj ET modela.Nekako mi nije to prava prica.Imam i ja jednu malo vecu,jacu ''modernu'' vespu i uvek ponavljam to su vespe bez duse.Vozio je 30 ili 130 ona isto radi. Opet svaka cast dedi sto i dalje vozi.Nadam se da cu i ja jednog dana biti neki deda na nekoj slicnoj vespi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...