alesta 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,kao sto i sam naslov kaze,prijatelj hoce da pazari beverly-ja,a ja o tim motorima ne znam bas nista i ne znam sta da mu kazem ???.procitao sam po forumu sta je napisano,ali jos neko iskustvo ne bi skodilo,kvalitet agregata,odrzavanje,delovi....svaki komentar dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan nece da pogresi ni malo ako je takav koncept motora zamislio da mu treba,ja sam bio prezadovoljan i nijedan skuter te kubikaze i snage nemoze da mu pridje ni blizu..a o izgledu nece da komentarisem jer je to stvar ukusa i licnog izbora..mnogo detalja imas i ovde ali se malo potrudi pa ceprkaj po netu i nadji..mnogo dobar test je napisao pokojni andrej,ako je tekst jos uvek ovde zbog problema sa sajtom..nesto je i djura pisao tacnije nadovezivao se na andrejev tekst...siguran sam da ces uz malo truda pronaci sve sto ti treba..pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Na starom sajtu je bilo predstavljanje, kao i još nekoliko dobrih makina. Na žalost, izgleda je zauvek nestao deo tekstova. Ako t inije frka, pogledaj ove linkove. Poz... http://www.motocikli.com/kolumna/beverly_250i.html http://www.motocikli.com/predstavljanja/Beverly_250ie_rewiev_Part_II.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Beverly je dobar Beverly, ali mogao bi da mu preporucis i Nexus 500,ako voli malo sportskiji izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzim odgovorima,i savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...