boza_kg 4767 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da budemo precizni. Našao si novu original OEM Piaggio pumpu za 30€, ili zamensku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da nadjem kod nas u CG orginal, uzeo sam zamensku 30e novu koju stavljaju u servise na beverly 250. Nasao sam i neku RMS ali mi nije odgovarala zbog oblika da je uglavim. Ne znam koliko ce trajati, sad za sad radi odlicno. Evo slike pumpe koju sam stavio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4767 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, zamenska kineska, super ako radi, ali samo reko da ne bude zablude - niti Kymco original ne košta tako mnogo (osim kod nekih tapkaroša izgleda), niti je original Piaggio pumpa tako jeftina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kymco orginal za xciting 90 eura kod nas da se naruci, 2 mjeseca je rok isporuke. U Novi Sad je 120 eura+ da se posalje za CG ili do Prijepolja + da idem do Prijepolja da preuzmem, nemam zivaca za sve to i izadje mnogo para i vremena. Polovna je 50e ali mi se polovno ne uzima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Avgust 2, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, _funjara__ je napisao: Posto je vakum pumpa za Kimka 120 eura, uzeo sam od beverly 250 za 30e novu, radi odlicno., koliko ce trajat vidjecemo. Sent from my iPad using Tapatalk Koja je uloga te pumpe? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pumpa gorivo iz rezervoara do karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan87nbgd 0 Napisano Avgust 9, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dal vodena pumpa moze da crkne na 12k km mada ipak je 2006to godiste. imam curenje na ovu rupicu i takodje na ovom sastavu. Nasao sam rms pumpu pa nju planiram da stavim, duplo jeftinija od originala. jel sme da se vozi 200-300km ako curka ovde dok ne zamenim? Dolio sam malo destilovane sto je izgubio vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čekam da mi stigne tabla za xciting 250 od xcitinga 500, bas me zanima da li ce da radi. Ne mogu da nađem za 250 baš niđe, pa da probam od 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao tablu? I meni treba za kymco xciting 250 a mislim da moze i od 300 i 500. Moze li se znati gde si kupio o po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam kod nekog lika na KP sajt 100€, evo bas sam je sad isprobao i radi sve. Ja od 250 nisam mogao da je nadjem pa sam uzeo na rizik od 500. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tražio na kp i nisam mogao da nadjem. Odakle si? Hajde ako negde budeš nasao Jos jednu javi mi ili mi posalji link sa kp. Tablu tražim skoro 2 godine i ne mogu je naci. Promenio Avgust 18, 2023 član alexanto uzastopno postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces je naci bas, ja sam imao srece sto sam je nasao. Ja sam iz CG, ako naidjem javicu ti. Moja radi ali treba da se steluju kazaljke ne pokazuje tacno, kod nas u CG to niko ne radi, moguce da u BG neko bi to mogao da ti odradi pa da ti prodam moju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na odmoru u CG do 26.08. pa ako nesto naleti molim te javi mi. Verovatno je kod 500 veca guma pa zato pokazuje pogrešnu brzinu Promenio Avgust 18, 2023 član alexanto uzastopno postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me shvatio.Moja prije ove od 500 radi sve osim malog ekrana, ali ne pokazuje tacno, treba da se steluju kazaljke ko zna inace se pomjeraju, a ova od 500 sto sam nasao pokazuje sve tacno, tockovi su isti na 250 300 i 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Sada sam shvatio. Kod mene ne radi ni jedna kazaljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem na netu CG kp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce i da je di kabla meni nije isto na 250 radio brzinometar ostalo je radilo isekao sam kablove gde su bili kso u prekidu stavio druge zice zalemio i.sve radi kao prvog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne radi ni brzinomer, obrtaji, temperatura i gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema CG KP, u BG sam naaao tablu, covjek mi danas poslao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Avgust 19, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se nekome desavalo da se motor pregreje samo kada ide na uzbdro? Sada sam krenuo na voznju i uz zlatibor mi je usao u crveno. Stao sam sa strane i ispod njega bara vode. U boci u stopi ima vode, ali ne znam dal smem nastaviti voznju u pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 19, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ga da radi na leru, nemoj ga gasiti. Sacekaj da padne temperatura pa onda nastavi dalje i prati temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Avgust 19, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da pratim da vidim sta se desava. Ovo mi se desava samo kad motor ide na uzbrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Avgust 19, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je zaglavio termostat pa radi samo kratka cirkulacija, tj voda ne ide u hladnjak. Radi li ti ventilator kada digne temperaturu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Avgust 19, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu bar on radi. Smem li nastaviti polako voznju ili se polako vratiti kuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...