Jump to content

Moto Zajednica

Ko sam ja???

Recommended Posts

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

pa kako ne? reci ti meni zasto deca veruju da deda mraz postoji a niko ga nije video... ???  :-* :-* :-* :-*

Ni ja nisam video Breninu p_cku al' verujem da postoji!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova

JELI DRUZE,E OVAKO OD MENE NISI DOBRO DOSAO OVDE

IZ PROSTOG RAZLOGA JER SI NAPUSAVAO CEO FORUM NA CHATU PRE TVOG PREDSTAVLJANJA  >:( >:(

ILI DA TE CITIRAM : BOLI ME K@AC AKO ME BANUJU,JA CU PONOVO DA SE LOGUJEM POD DRUGIM NICKOM

Pod broj jedan, ti si rekao da ces ti da me banujes ako se ne predstavim a pod broj dva.... rekao sam da ne planiram da visim na forumu tako da i da me neko banuje nije greda....a to sto je tebi neko srusio sneska kad si bio mali i ne znas da se zajebavas nije moj problem... ne diram te, ne diraj me... ljubi te LukaTDB  :-* :-* :-* :-* :-*  ;D ;D ;D ;D ;D svom svetu hvala za dobrodoslicu.... uzivajmo :-* ;D

• Zainteresovan, 599 postova

HA, kakvi izlivi ljubavi!! Bolje je voditi ljubav nego rat--rece neko i osta ziv.  Decko koji obecava--mnogo citas psihologiju i bacas akcenat na detinjstvo ( DEDA MRAZ,SNESKO,itd). Bolje da te posetila neka Crvenkapa ili Snezana kada si bio mali-- bio bi smireniji!!!!!!!  Doduse,nisi ni sada nesto porastao,pa ni sada nije kasno.  VOLIMO I MI TEBE ALI NE VOLIMO DA NAS NEKO J...!!!!  Pozdrav

• U prolazu, 9 postova

@ dekibgd znam da nisi admin ali si rekao da ces me TI banovati, u BG-u se samo geyevi ljube???? u Vojvodini je to malko drugacije  ;D ;D ;D :-*

@ doda verujes u vilenjake???  ;D ;D ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 599 postova

@ dekibgd znam da nisi admin ali si rekao da ces me TI banovati, u BG-u se samo geyevi ljube???? u Vojvodini je to malko drugacije  ;D ;D ;D :-*

@ doda verujes u vilenjake???  ;D ;D ;D ;D ;D

Luko,ne sumnjam u tvoj visok IQ (slicica). Ali,ne mogu da se prepucavam sa tobom zato sto sam i ja bio tebi slican pre 20 godina. Ti prosto trazis razlog i zrtvu za dijalog (da je bar dijalog). Drcan si,kurcevit (nije lose za samopouzdanje),mislis da svi i sve  postoji samo za zezanje. OK,tvoj stav,tvoj problem. Ali kao sto ti rece da ne moze niko da te promeni,tako budi siguran da niko nece tebi da se prilagodjava i tvom nacinu zezanja.

Sta sada? Kada smo vec kod psihologije,moj savet ti i dalje stoji:  CRVENKAPA,SNEZANA,TRNOVA RUZICA,ZLA  VESTICA (zasto da ne---otvaraju ti se neke nove dimenzije),ma sta god---SAMO NAPRED.

Rado bih ti odgovorio na tvoje pitanje u vezi vilenjaka ali ne zelim da ti dajem povod za dalje " CASKANJE".  Toliko od mene, sretno ti bilo. 

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja