LukaTDB 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Luka iz Novog Sada, mama i tata na sajtu nervni-slom.com radim sve i svasta, volim motore od kad znam za sebe mada mi je zivotna zelja da vozim bus i da strmopizdim 60 dusha u neku provaliu ;D ;D ;D ;D ;D ko ima nekih pitanja moze slobodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan No coment... :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda cemo malo uticati ne neke od tvojih stavova. Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bogati... kada polazes za D kategoriju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao a to da se "strmopizdiš" ti i nije baš pametno :o ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mene deco draga ni socijalizam nije uspeo promeniti pa necete ni vi... to je sve zbog loseg vina i slabe turisticke sezone u Crnoj Gori ;D :-* :-* :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan to je sve zbog loseg vina i slabe turisticke sezone u Crnoj Gori ;D Cek'.... nisi jeb'o nista na moru, pa bi da pobijes 60 dusa?!? 100 mu dabrova, Frojd je bio u pravu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ispuni ti se zelja, polozis za autobus i nadjes posao da vozis autobus za KPZ i strmospizdis ti 60 dusa u provaliju i to sve silovatelje i nasilnike... i nikom nista ne bude pa ni tebi... sve do trenutka kada krenu svi da orgijaju s'tobom... Zelim da ljudi ozbiljno shvate predstavljanje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan hehe, vickast neki decko. pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 8, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan "bem li ga. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cune 0 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.E aj nam samo javi kad budes vozio koji je to autobus da ne ulazimo u njega. :) :) :) :) :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam ozbiljan ;D razmisljam nesto da vozim zglobni autobus, moze vise ljudi da stane ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Zelim dobrodoslicu svima sa dobrim namerama. Tvoje su sve samo nisu dobre. To je socijalizam i te kako ostavio tragove. Mozda bi bilo dobro da malo poradis na sebi i svojim stavovima cak i ako nisi ozbiljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nisam navikao da budem ozbiljan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam ozbiljan ;D razmisljam nesto da vozim zglobni autobus, moze vise ljudi da stane ;D ;D ;D Super, konkurs za vozace busa raspisan u Pristini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuu... :o Prijatelje, nemo` se vredjamo!?! :-[ Nego, dodji ti kod chika Radeta da ti shtone zzemka u vezi sa "strmopizzdjavanjem"! A imash josh godinu dana do prava za polaganje "D" categorije, tako da rachunaj da ce mo Mi ipak da te promenimo.Mi smo svemocni! ;D ;D ;D I reci bratu tvom iskreno, kada je to sucijalizam uspeo tebe da "zakachi"? ??? Pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa kako ne? reci ti meni zasto deca veruju da deda mraz postoji a niko ga nije video... ??? :-* :-* :-* :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako ne? reci ti meni zasto deca veruju da deda mraz postoji a niko ga nije video... ??? :-* :-* :-* :-* Molim te da ne vredjas moja religiozna ubedjenja. Ja sam video deda mraza. Video sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma ne verujem ti ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan JELI DRUZE,E OVAKO OD MENE NISI DOBRO DOSAO OVDE IZ PROSTOG RAZLOGA JER SI NAPUSAVAO CEO FORUM NA CHATU PRE TVOG PREDSTAVLJANJA > ILI DA TE CITIRAM : BOLI ME K@AC AKO ME BANUJU,JA CU PONOVO DA SE LOGUJEM POD DRUGIM NICKOM Deki brate pusti "pacijenta". Svako ima pravo da bude kreten pa i on. p.s. Notiraj ga za rubriku "Klenak" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan na kolac.....!!!!!pa bem te kod usta,zar na ovom mestu to da se radi....eeeeeeeee ova danasnja omladina......sve neki hibridi....SALIM SE!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan eeee da....DOBRODOSAO!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...