nik 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih za preporuku auto škole za polaganje A kategorije, naravno glavni kriterijumi su cena i posedovanje motora jer nemam svoj i ne mogu da nabavim odgovarajući za ''učenje''. Ujedno me zanima da li mogu A kategoriju da poolažem recimo u Zrenjaninu (a živim u Beogradu)? Ukoliko su informacije o auto školama zabranjene na forumu, šaljite na PP. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da Cigra na NBGD ima svoj motor. Mozda ti Jasminko najbolje moze dati informacije na tu temu. U svakom slucaju sve vise skola imaju svoje motore, nije ti to neki problem. Samo se raspitaj da li su korektne u drugim segmentima. Vazno je dosta i kakav je poligon. Mozes komotno da polazes van Beograda, to nije nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan auto skola bane obrenovac ima vespu,mozes polagati u drugom gradu,nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan u Bachu za 80e, dobijes testove, izadjes na ispit kad zakazu i polazes na CTX-u 300m vozis tj tri puta desno i to je sva mudrost, nista ne mozes nauciti sto se voznje tice ali polozis kako hoces a nije ni skupo, znam da iz nisha ljudi idu u bach jer je extra povoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Auto skola PRAVO na nbgd ima svoj motor.Dosta forumasa kako sam cuo je kod njih polagalo(i sam tamo polozio za A). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auto skola PRAVO na nbgd ima svoj motor.Dosta forumasa kako sam cuo je kod njih polagalo(i sam tamo polozio za A). imaju vespu sa menjacem i preporuku od mene pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro zavrsio sa polaganjem u Smederevu sve me izaslo oko 100e imaju tomosa ctx 80ccm Auto skola Uros mada ako mozes negde blize bilo bi ti super Polaganje testova 2.500 dinara II put polaganje testova 2.500 dinara ;D Poilaganje voznje 2.000dinara Placas potvrdu da si polozio 1.500 dinara (to ima samo u Srbiji) Nadam se da sam ti olaksao koliko toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan u Bachu za 80e, dobijes testove, izadjes na ispit kad zakazu i polazes na CTX-u 300m vozis tj tri puta desno i to je sva mudrost, nista ne mozes nauciti sto se voznje tice ali polozis kako hoces a nije ni skupo, znam da iz nisha ljudi idu u bach jer je extra povoljno... Tu ko padne ili je pijan ili je lud! Polaze se u selu 15ak km od Bacha gde je samo "glavna" ulica sira od 2m, semafora nema a poligon nismo ni videli. Kao sto kaze Luka, vozis bukvalno 300m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzzer 0 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz. Ja sam iz Zrenjanina i pitao sam u jednoj auto skoli za polaganje A kategorije za lica iz drugih gradova.To je dozvoljeno stim sto vozacku dizes u supu iz kog si grada.Po polozenom ispitu npr u Zrenjaninu sa potvrdom podizes dozvolu u supu iz kog si grada. Cena u polaganja ispita u Zrenjaninu za A kategoriju iznosi 4900,00+1200,00d za voznju i +1200,00din za gorivo.MORAM NAPOMENUTI DA SAM POLAGAO PRE 3 MESECA I DA SE VOZNJA OVDE PRED KOMISIJOM SASTOJI OD VOZENJA PO POLIGONU TZV OSMICE I JEDAN PROST KRUG OKO NASEG GRACKOG PARKA. ZNACI NISTA LAKSE DO DOZVOLE... AKO IMAS JOS KOJE PITANJE U VEZI TOGA RADO CU TI POMOCI ......POZZZZ SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 0 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoći. Raspitao sam se po nekim školama i došao do jednog šokantnog podatka: ona famozna ''L'' tablica košta 5600? !? Strašno!!! Da li može kako da se izbegne to čudo jer sa dodatnim taksama, A kategorija će me koštati blizu € 200!!! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze se izbeci....to je obuka...koja je obavezna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se niko nije setio naseg druga sa foruma JasminkoVIR on drzi auto-skolu u kojoj mozes polagati za A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...