Krstas 1 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se al nisam bas skontao jel se ovo nosi ispod jakne ili samo to i dali se koriste samo za MOTO CROSS voznje ili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nismo ni mi skontali STA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan nismo ni mi skontali STA? Pa, valjda, neki panciri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=6789.0 evo ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A to , pa onda je sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko nezna cemu ovo sluzi ili nece da mi odgovori? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Matori to ti sluzi da se ne bi "ubio" - izgulio - ili bilo kako "povredio". Ti po pravilu mozes to da nosis na kom oces motoru posto je to oprema koja zdravlje cuva a ne modni detalj koji npr. ide uz kros motore a neide uz R motore. ono kao moje braon cipele se neslazu s mojom crnom jaknom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko nezna cemu ovo sluzi ili nece da mi odgovori? :-[ A jel moguce da ti ne vidish chemu TO sluzzi...pa ti zashtiti gornji-torzioni deo tela...i da,nosi se najcheshce na T shirt a ispod jakne ili bez jakne ako je dovoljno toplo.. Moto cross armori izgledaju malo drugachije...ovo na slici su za sve motore predvidjeni. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan "A jel moguce da ti ne vidish chemu TO sluzzi..." Nemoj misliti da sam toliki idiot da ne znam da to sluzi da ti zastiti gornji deo tela.samo me zanimalo jel se nosi ispod jakne kako si ti vec rekao ili...u svakom slucaju hvala. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko nezna cemu ovo sluzi ili nece da mi odgovori? :-[ Pazi...ja ti nisam rekao da si Idiot ali si tako postavio pitanje da je moj odgovor bio vishe nego logichan! Pozdrav i tebi i ne treba hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko nezna cemu ovo sluzi ili nece da mi odgovori? :-[ Sluzi da ga nosis. Streetfihteri ga nose odgore. Meni sluzi za kurciranje, da vide glodari sta sve imam od opreme. Kada idem da vezbam na jednom tocku skinem ga da se ne osteti slucajno ako padnem, skupo sam ga platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 11, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan inace taj pancir prusluk je inace na snizenju u lujisu i kosta 69,95e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...