lord_oblivion 1361 Napisano Februar 27, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gde može da se nađe ova knjiga ? Ili ako neko ima, na prodaju ili poklon ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Nemam knjigu ali imam dobar film o radovima u pcelinjaku na disku pa mogu da ti posaljem ako ga nadjem, mislim da hocu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 28, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Može Javi kad nađeš pa da ti pošaljem adresu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti lorde, pa nosi laptop u pcelinjak http://www.scribd.com/doc/39686352/SlavoljubJakovljevic-Radovi-Na-Pcelinjaku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemam knjigu ali imam dobar film o radovima u pcelinjaku na disku pa mogu da ti posaljem ako ga nadjem, mislim da hocu... Mozes li jos jedan disk da posaljes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a eve ti i link: http://goo.gl/AEppQ , pa skini u pdf-u, dok još može Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 28, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Fala društvo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ajd svi (posto vidim da vas je vise) kojima treba disk (fiml) neka mi posalju na PP adresu pa cu videti do kraja nedelje da vam posaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Danas tek pronasao disk, sutra popodne rezem a prekosutra saljem vama sto ste poslali adrese... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Mart 7, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi da im napomeneš ono za do 13h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Poslao juce popodne tako da to ide dalje tek danas znaci da nekima stize sutra a nekima u ponedeljak, takodje sam naglasio da bude do 13h a oni me ubeljuju da ce 99% biti isporuceno do 12h. Inace sam poslao Postexpresom, nadam se da necete da mi zamerite, minimalna je razlika ali su vece sanse da ce stici do vas. P.S. Za eventualne napade pcela ne odgovaram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Mart 9, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...