BaneR 64 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Akvarijum sa kompletnom opremom i 10 ribica, plus dosta hrane za ribice. Akvarijum je 35L. - sirina: 46 cm. - visina: 30 cm. - dubina: 25 cm. Akvarijum i sva oprema su stari 2 meseca. Od opreme ide: - filter. - filter i pumpa za vazduh. - grejac 100W. - termometar. - lampa sa dve neonkice. - mrezica. - plasticno crevo za menjanje vode. Od hrane ide: - kutija Aqua Pond sticks. 130g. 98% puna, hrana za japanke i krupnije ribice, moze i za male ribice jer se lako mrvi. - 10 kutijica, 30 ml, mini proteinska hrana, neotvarano. - 7 kutijica, 30 ml, maxi proteinska hrana, neotvarano. - 5 kutijica, 30 ml, listici, neotvarano. cena: 40 eur. Bane 069/02-35-420 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan do jaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mogu mozda da ti pomognem da prodas na nekom od aqua sajtova koje posecujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mogu mozda da ti pomognem da prodas na nekom od aqua sajtova koje posecujem Vazi, ako ima neko zainteresovan ti mu daj moj broj. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kich od akvarijuma Izvini za off, bilo je jace od mene... Srecno sa prodajom... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, covek se nije bavio akvaristikom pa ne zna sustinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kich od akvarijuma Izvini za off, bilo je jace od mene... Srecno sa prodajom... Potpuno se slazem sa tobom, ja i moj ukus ukrasavanja akvarijuma. Trebao sam da ubacim neki koren drveta i prave biljke, a ne ove plasticne biljke. Tako da sve to ostavljam novom vlasniku, neka on po svom ukusu oprema akvarijum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, covek se nije bavio akvaristikom pa ne zna sustinu Potpuno si upravu, ovo mi je prvi akvarijum koji sam kupio i imao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kich od akvarijuma Izvini za off, bilo je jace od mene... Srecno sa prodajom... Potpuno se slazem sa tobom, ja i moj ukus ukrasavanja akvarijuma. Trebao sam da ubacim neki koren drveta i prave biljke, a ne ove plasticne biljke. Tako da sve to ostavljam novom vlasniku, neka on po svom ukusu oprema akvarijum. Drago mi je sto si normalan i sto se nisi naljutio-uvredio i sto nisi shvatio to kao losu nameru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljeno, ti sad cekaj poziv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kich od akvarijuma Izvini za off, bilo je jace od mene... Srecno sa prodajom... Potpuno se slazem sa tobom, ja i moj ukus ukrasavanja akvarijuma. Trebao sam da ubacim neki koren drveta i prave biljke, a ne ove plasticne biljke. Tako da sve to ostavljam novom vlasniku, neka on po svom ukusu oprema akvarijum. Drago mi je sto si normalan i sto se nisi naljutio-uvredio i sto nisi shvatio to kao losu nameru Naravno da se ne ljutim. Postavljeno, ti sad cekaj poziv Hvala ti na pomoci oko prodaje akvarijuma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Akvarijum je rezervisan do sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Zadnja cena je 3500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 3000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Cena se vraca na 40 EUR. Nema smisla da vise spustam cenu. Moze zamena za: - Mobilni telefon. ili - Graficku karticu (DDR3 ili DDR5) za Komp. Znaci zamena bez moje doplate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Zamene vise nisu aktuelne. Zadnja cena je 2500 din. Pa zar mnogo trazim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo je akvarijum rezervisan do sutra. Nadam se da cu ga sutra prodati, da ne smaram vise u ovoj temi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sat bi za akvarijum? Sta mislis da li bi mogao dovoljno dobro da se upakuje za AKS? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4302 Napisano Mart 18, 2012 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije otišao, rezervišem. tj kupujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Mart 18, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Da javim da je akvarijum prodat. Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4302 Napisano Mart 19, 2012 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...