StariRatnik027 16 Napisano Mart 3, 2012 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par dana kupio novu LS2 full face kacigu za nekih 100e sa dodatnim tamnim vizirom. Gde si uzeo tamni vizir i koliko je samo on? U Yamahinoj prodavnici u Nisu. Doplata za tamni vizir je "samo" 2500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Mart 3, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan U Yamahinoj prodavnici u Nisu. Doplata za tamni vizir je "samo" 2500din. Nije strasno, nisam ocekivao da bude ispod 20e. Ako mozes kad se izvozas napisi kako se ponasa po svetlu, mraku, da li magli itd. u LS2 temi: http://forum.bjbiker...ge/page__st__60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Mart 3, 2012 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Nisam ni video da postoji ta tema. Mada jos nisam poceo da vozim motor zbog ovog loseg-promenljivog vremena,barama po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Mart 3, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je to Cross kad ga ne vozis po barama? @korektor: Da ne bude da samo offtopic-ujem, preporuka od mene ide za LS2 integralnu, imam je dve godine i sasvim sam zadovoljan (takodje vozim skuter btw) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Mart 3, 2012 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Necu da ga prljam A ni sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Caberg Konda po meni vredi te pare , flip-up su skupe kacige i vrhunske kostaju 350-600e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo bolji pogled na kacigu Koliko si je platio? Cena joj je 24 000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam i ja kad je vec otvorena tema.. Kakve su HJC kacige? Konkretno me interesuje CS-R1 Samurai model, oko 105e je sada na snizenju Niko nije prokomentarisao HJC kacige. Mene zanima kakve su u odnosu na Shark i Scorpion? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Mart 6, 2012 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nisam nosio Shark i Scorpion, ali sad nedavno sam uzeo HJC CS14 u Guevari na snizenju i mogu reci da je kaciga skroz ok za te pare (70e) Za sada sam je koristio samo po hladnom vremenu i naravno u mestu magli vizir kao i na mnogim trostruko skupljim kacigama, ne duva nista znacajno, nivo buke je zadovoljavajuc, i ima jedna stvar sto mi se svidja, pogotovo za letnju voznju po gradu: viziru je prvi stepen otvaranja jako mali, to jest jako malo se podigne vizir, taman da ulazi svez vazduh a da ne uleti neka zolja pcela, bumbar.. p.s. Simonceli-u je spala kaciga s glave ,iako je taj model AGV sigurno vrh kvaliteta sto moze da se kupi na planeti, pa mu ipak nije pomoglo... zato kad preterate sa brzinom nece vam pomoci ni kaciga od 50.000 eur, ustvari mozda ce i pomoci, ostace vam citava glava....a telo u komadima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bim-bike.hr/hr/nolan-kacige/nolan-kacige-1/integralne-kacige/n71/nolan-s2-n-com-kaciga/ Molim misljenje dragih bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi kupio kacigu u Markosu je AGV K3 11241 dinar, ja sam je imao, bila mi je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sve sta vozis... imas bez ,,brade'' kacige za 4.700 din u Bela u Zelezniku ... i imas full kacige za 7500 shino ili kako se god zovu u Magnatu... jebi boju i ostala sranja bitno je da kad protreses glavom da ti kaciga ne kliza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxkiller 3 Napisano Octobar 9, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dali neko ima iskustva sa ovom kacigom, treba mi za kawasaki KLE 500cc. Dali je to ok kaciga za te novce posto mi je budzet 15000 din. http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/kacige/integralne/caberg/v2407_hellracer#prettyPhoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 9, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za KLE500, onda je ok 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je vasa pomoc pri odabiru kacige. Da li je neko imao iskustva sa ovom vrstom kacige i sta mislite o istoj? Hvala. http://www.kupujemprodajem.com/Nolan-N43E-CLASSIC-N-COM-3-Jet-Kaciga-20318439-oglas.htm?filter_id=24705142 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonahybs 5 Napisano April 18, 2018 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Motocikl: BEZ Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je još aktivna tema. Hteo bih da kupim novu kacigu nakon 5god nošenja Nox kacige (flip up)Budžet je do 20k dinara. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano April 18, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko ima iskustva sa MTR kacigama, tačnije modeli S-12, S-13 ili K-13(flip up)? Imam moućnost da mi je donesu iz Luisa na "neprobano" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 18, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dzonahybs said: Ne znam dal je još aktivna tema. Hteo bih da kupim novu kacigu nakon 5god nošenja Nox kacige (flip up) Budžet je do 20k dinara. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Pogledaj HJC is 17 ima 5* lepo izgleda cena kvalitet mislim da je odlican i uklapa ti se u budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 18, 2018 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DonToni je napisao: Da li je neko ima iskustva sa MTR kacigama, tačnije modeli S-12, S-13 ili K-13(flip up)? Imam moućnost da mi je donesu iz Luisa na "neprobano" . Ja sad za vikend bio u Austriji i uzeo tu S-12. Nisam za sebe uzeo. Mogu ti reci da je kaciga i vise od ocekivanog. Relativno lagana (1450gr a ima i suncane naocare), sundjeri udobni, suncane naocare dobro rade, dobri lufteri, Vizir jako dobro dihtuje. U globalu mene je izasla 75e i mislim da bolje nema za te pare. Iskreno, taj MTR kao i Probiker su ono niskobudzetne marke moto opreme, ali me je ova kaciga bas prijatno iznenadila sa kvalitetom. Neces se pokajati. Koliko je dobra govori to da je u Louisu u Gracu bile samo te dve kacige MTR-S-12 na polici, jedna bela u L, druga crno siva u M i ja uzeo tu M. Znaci da se kupuju. Ranije sam imao kao rezervnu kacigu obicnu neku MTR za 50e. Ova S-12 nova je kao nebo i zemlja za onu predhodnu. Moje preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano April 18, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Maj 20, 2018 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za touring kacigu do 200 eura.Jedan od uslova je da ima suncane naocare.Oblik glave mi je "normalan" pa ako moze preporuka koje brendove da izbegavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Maj 20, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Nolan N104 evo. Nisam nesto imao previse kaciga, ali valjda je neki gornji prosek. A koje da izbegavas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...