Sinisa-Sabac 82 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Dane, tebi je bila baba Bozana, je li tako. mi smo se vidjali u Ranovcu. Snezi treba potvrda, da li ti znas koji je joca. Mwahahahahaaaaaaah !!! E,da je baba Bozana znala da ce zavrsiti na ovom forumu s nama - mozda bi i ona kupila makinu i postala bajker ! :D Dobro dosao, brate ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Dane, tebi je bila baba Bozana, je li tako. mi smo se vidjali u Ranovcu. Snezi treba potvrda, da li ti znas koji je joca. Mwahahahahaaaaaaah !!! E,da je baba Bozana znala da ce zavrsiti na ovom forumu s nama - mozda bi i ona kupila makinu i postala bajker ! :D Dobro dosao, brate ! kakva je bila, mozda i bi. salim se. dobar ti je komentar. moja prababa je za vreme I svetskog rata ratovala sa bugarima i nemcima. nosila je po dva pistolja i svercovala. oblacila oficirsko odelo i jahala belog konja. imala je jos dve drugarice i one su bile glavne ne samo u okolini. pozdrav. (nova tema babe i prababe) ha. ha. ha ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Citam cetiri strane i nemogu da verujem koliko ima ljudi iz Pozarevacke/Branicevske nahije. Puno pozdrava i dobro dosao. Za sve oko reklamiranje kontaktiraj Pabla ili nekog od urednika u svakom slucaju dobrodosao i ti i tvoj sin. A sto se tice baba i prababa i mi konja za trku imamo ali o tom potom..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Citam cetiri strane i nemogu da verujem koliko ima ljudi iz Pozarevacke/Branicevske nahije. Puno pozdrava i dobro dosao. Za sve oko reklamiranje kontaktiraj Pabla ili nekog od urednika u svakom slucaju dobrodosao i ti i tvoj sin. A sto se tice baba i prababa i mi konja za trku imamo ali o tom potom..... Hvala, lepo je videti hvale cak iz Illinois-a. da li si i ti iz ovih krajeva. pa i mogli bi smo da pisemo nesto o nasim precima. nisu mnogo mracni, mozda bi i neke prosvetlili. haval i u ime mog sina, on se zove Sunny, ozbiljno. sta si mislio oko reklamiranja, molio bih za detaljnije objasnjenje. hvala i pozdrav. Greetings to overlake. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ne nisam ja sa Harlijem mada je to moj prvi komsija ja imam tajk.Znam sada ko si znam ti i sina a kafic tise zvao "kiss"ako negresim. apsolutno si u pravu. kafic se zvao kiss, a moj sin se zove sunny. kako se ti zoves. ne javljas se, da li se u italiji toliko bas radi, salim se kada dolazis, da vidimo taj trike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Vreme nije problem,oprema je bitnija ;D Ipak je deprimirajuce, da ne izadjes iz kuce, jos manje da sednes na motor van garaze. pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Citam cetiri strane i nemogu da verujem koliko ima ljudi iz Pozarevacke/Branicevske nahije. Puno pozdrava i dobro dosao. Za sve oko reklamiranje kontaktiraj Pabla ili nekog od urednika u svakom slucaju dobrodosao i ti i tvoj sin. A sto se tice baba i prababa i mi konja za trku imamo ali o tom potom..... Hvala, lepo je videti hvale cak iz Illinois-a. da li si i ti iz ovih krajeva. pa i mogli bi smo da pisemo nesto o nasim precima. nisu mnogo mracni, mozda bi i neke prosvetlili. haval i u ime mog sina, on se zove Sunny, ozbiljno. sta si mislio oko reklamiranja, molio bih za detaljnije objasnjenje. hvala i pozdrav. Greetings to overlake. Ako zelis da se reklamiras na sajtu onda se moras dogovorti sa Pablom koji to sve vodi a kako to ide ja nisam siguran pa o tome moras sve sa njim da razgovaras da ja nebi trcao pred rudu. Verujem da postoji interesovanje s obe strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAW [move] KAWA JE KAWA[/move] da li je to bike namenjen za americko trziste ili je klasika i ima ga i u evropi. hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...