Djusi_998 456 Napisano Octobar 8, 2007 Ducatista, 2909 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Simbolicno. 13.ooo e u Nemackoj. Qpujuem2 kom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 8, 2007 Ducatista, 2909 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Inače v2 od 1200 ccm i 140 ks. Burayer je video jednog letos u blizini Budve. Wulfy ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ima salon u Podgorici, ovaj sto uvozi Kawasakije prodaje i Moto Moroni, Crni Moto Morini Corsaro 1200 Veloce od 14.000 eura je pronasao kupca. Zvuk, uhhhhhhhhhhhhhhhhh, ja sam mislio Aprilia Tuuono Factory da je najljepsi zvuk V2 dok nisam cuo Moto Moroni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte post o novom monsteru tricolore i mislim da nema mnogo dilema o najlepsem nudisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 11, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI B-KING! Ubedljivo najbolji... mozda nije toliko lep, ali kada pomislis da imas grdosiju od 1300cc i 180 i kusur konja u jednom nejkedu, to je da se najezis.... a za to sto se dobija, cena mu je sasvim pristojna 10.000eur... Dok mi agusta nije uletela, planirao sam njega da uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 14, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moji favoriti su definitivno Monster i mt-01. Mnogo volim nejkede pa jos i V-twin onda stvarno poludim. Glasam za monstera jer nameravam da ga kupim za nekih 3 godine. Inace kad cujem onaj zvuk od mt-01 dize mi se kosa na glavi, mislim da mu nema ravnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...