Sinisa-Sabac 82 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna prednja maska i far za Yamahu SZR660 godiste 1999 ponude na PP ili na 063663280 0640663280 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-oglas-39898/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 82 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grga357 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan udi treba mi pomoć. isao sam na neki susret i u toku vožnje mi otpadne staklence i plasticnni okvir od sata za temperaturu.... ima li ko da proda ili ideju gde bih mogao nabaviti (makar taj okvir) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grga357 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi treba mi pomoć. isao sam na neki susret i u toku vožnje mi otpadne staklence i plasticnni okvir od sata za temperaturu.... ima li ko da proda ili ideju gde bih mogao nabaviti (makar taj okvir) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...