ZEMZEM 2612 Napisano Mart 18, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E sad samo kad bi još i radili ono za šta su plaćeni bilo bi mnogo manje udesa po ulicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 21, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas me baš zaustavio policajac,čisto da vidi moj motor,i baš mi priča .U Šapcu je bio jedan R 850 RT(vidjao sam ga očuvan je) ali su prošle godine dobili 2 Aprilije i Moto Guzzi Stelvio pa su im pre par dana tražili da vrate starog BMW-a za Bgd jer su dobili nove BMW-e pa skupljaju još te koji su bolji po Srbiji, da im navodno treba za pratnje i auto put.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan BG-u BMW , a ostalima ostalo - i bog je prvo sebi bradu stvorio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam nosite ih Što se mene tiče ja bih bio srećniji da imaju skutere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ne prizivaj... u NS-u imaju (i to dosta) Piagio Bewerly250i. samo "iskoche" sa parkinga! izmedju dva parkirana auta se ushtekuju i sachekusha... u sezoni ih bude bas dosta i samo zuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15825 Napisano April 6, 2018 Drug član, 1799 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Juce ih izvezli iz Delte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 6, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno sto ljudima ne kupe neku moto opremu. Prvo zbog sigurnosti, drugo zbog celokupnog izgleda i jos mnogo toga. Uvek pomislim kad ih vidim na ovim skupim motorima da je mehanicar iz Delte izasao na ulicu da testira motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15825 Napisano April 6, 2018 Drug član, 1799 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tako je kako je... Ne znam dal' je ljudima poznato da presretaci na motorima u privatnoj reziji sami sebi kupuju opremu, nista ne dobijaju od MUP-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici ne izgleda da sami sebi kupuju opremu jer su na slici iste jakne kao i iste kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6080 Napisano April 6, 2018 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hrvatski MUP je napokon došao pameti i obuka te ljude kako priliči vozaču motora....[mention=3702]hard_rock[/mention], kolega stavi ćale pa pogledaj opet... Vozim motor a nisam bajker..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 6, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vidja li neko uopšte ove presretače? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15825 Napisano April 6, 2018 Drug član, 1799 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, hard_rock said: Na ovoj slici ne izgleda da sami sebi kupuju opremu jer su na slici iste jakne kao i iste kacige. Kupuju sami, svi su uzeli Daineze u Mass-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6324 Napisano April 6, 2018 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih viđao prošle godine na Avalskom putu. Kad sedim na terasi, lepo ih vidim. A i u kolima sam ih nekoliko puta video kad sam išao za BG. Jedno dvaput parkirane kod skretanja za Zuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 6, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da to nije uslov da bi ih neko video. Nego, onako....u prolazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15825 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1799 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas su im isporuceni i novi R1250 RT-ovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 29, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posteno receno, po meni su to "preveliki" i preskupi motori za Policiju. Idealno bi bilo da nabave Yamahe Tracer 900 GT, ali dobro.. javne nabavke imaju neku svoju logiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Novembar 29, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobili popust pa jel “black week” ahahahaa..... jaoooj sta nam rade a mi cutimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde preskupi kad su tudje parePoveliki jesu, vise su za pratnju nego za jurcanje u saobracaju. Inace prelijepi su, custo da ti bude milo kada te zaustaveПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Novembar 29, 2019 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2018 at 11:33 AM, pronto said: Vidja li neko uopšte ove presretače? Ove godine, na Divčibarama. Prošle godine na smederevskom putu. U oba slučaja crni Suzuki i jedan policijski automobil i više policajaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Novembar 29, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bigor said: Ma gde preskupi kad su tudje pare Poveliki jesu, vise su za pratnju nego za jurcanje u saobracaju. Inace prelijepi su, custo da ti bude milo kada te zaustave Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Ako si pod jurcanjem mislio da brzo nepreduju kroz gužvu ili da jure nekog drugog na motoru, silno se varaš. Širina može da ih malo limitira, ali to nadoknađuju sirenom i svetlima. U realnom saobraćaju gde ne može da se vozi velikim brzinama nego je sve u elastičnosti i momentu, vrlo su brzi ako hoće (umeju) i ni jedan R im tu ne može umaći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgledaju...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pod jurcanjem mislio da brzo nepreduju kroz gužvu ili da jure nekog drugog na motoru, silno se varaš. Širina može da ih malo limitira, ali to nadoknađuju sirenom i svetlima. U realnom saobraćaju gde ne može da se vozi velikim brzinama nego je sve u elastičnosti i momentu, vrlo su brzi ako hoće (umeju) i ni jedan R im tu ne može umaći.Mislio sam na gabarite i tezinu, a kakva im je upravljivost na zalost ne znam Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 29, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Neka su oni dobili nove motore, ipak su to pre svega ljudi a sigurno i nečiji brat, ujak, otac, stric, prijatelj itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17402 Napisano Novembar 29, 2019 Integrisan, 5147 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Acko017 said: Neka su oni dobili nove motore, ipak su to pre svega ljudi a sigurno i nečiji brat, ujak, otac, stric, prijatelj itd. Kao i svi ljudi na ovoj planeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 29, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Motorcyclist said: Kao i svi ljudi na ovoj planeti. Naravno, zato ne treba biti ljubomoran na njih jer samo rade svoj posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...