kanda82 59 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, to mu dodje makar ja ga zovem tako a ne cudi me da ima i svoj naziv. Zicani dihtung. koji se nalazi na spoju grana na auspuhu? sa ovom mojom koju imam mnogo prkce i ne dihtuje kako treba, ili neka solucija kako da resim problem. ako neko zna gde ima neka javi evo i slicica kako to izgleda.... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 22, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan alu folija za kuhinju resava te probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan ovako, odem u prvu gvodzarsku radnju koja prodaje i sulundare za sporete i kotlove, i kod njih nadjem azbestni kanap sa grafitom na sebi. Uzmem namotam oko cevi i namontiram, i sada to lezi ko dupe na nosu.hehehe evo i par slicica. Mirda hvala na soluciji, pripremio sam ali mi ona bila u drugom planu. pozz .prve dve slike su kako sam namestio a druge dve bila rezervna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...