SINOVACSC 31 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan koliko moze da kosta kofer moto diteil neznam litrazu ali znam da staju dve ful face kacige?da naglasim da kofer nije bocni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_20dfeeed635e93a21511b5cfa56dda7185/index.php?topic=wgr&grwgr=510&wgr=240&hersteller=79&anzeige=0&typ_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan hvalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao kofer moto dital i vec posle 4-5god je poceo da svetli plastika,ustvari plastika je losa(izgubila je svojstvo,mekocu) pocela je da se krivi.to je moj slucaj,mozda gresim i mozda sam te doveo u zabludu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Givi E45 129.99 louis ako si zainteresovan, polovan dobro ocuvan sa plocom M5 givi, komplet 80 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 5, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki kvalitet,meni je bravica glavila,ali se lako popravi i ja sam mazao mlekom za plastiku pa je održao boju.Uglavnom kada sam ga kupovao za taj novac(80eura) nije bilo ništa slično i ne kajem se.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas u motolandu na akciji kappa 48L za 10k dinara. Ako jos traje akcija ? nazovi pa proveri. Ja imam tu 48 i u nju mi stalne n013 u M i arai astro u S plus jaknda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Imas u motolandu na akciji kappa 48L za 10k dinara. Ako jos traje akcija ? nazovi pa proveri. Ja imam tu 48 i u nju mi stalne n013 u M i arai astro u S plus jaknda al na tih 10k treba dodati jos oko 2800 din za plocu skupi su koferi u krv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas u motolandu na akciji kappa 48L za 10k dinara. Ako jos traje akcija ? nazovi pa proveri. Ja imam tu 48 i u nju mi stalne n013 u M i arai astro u S plus jaknda al na tih 10k treba dodati jos oko 2800 din za plocu skupi su koferi u krv... Da to si u pravu za plocu, skroz sam to smetnuo sa uma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...