Andrej_Hotstepper 7447 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 3091 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Covece, sta je tamo biciklista! Da li mozete zamisliti sta bi bilo kod nas da toliko ljudi vozi biciklove po saobracaju... I vozaci kola koji se pomeraju da mozes da prodjes u guzvi na semaforu.. E to je kultura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rimtu, samo ti fale jos video rekorder, neka manja muzicka linija, i naravno 32" tv(samsung ili LG), naravno hd ready(srpski standard)... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 1, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za novu kameru, napravio sma i novi držač... Kamera, 1800din na kupindu, snima u 1080p, 720p 60fps, 720p, PAL, VGA...: http://www.kupindo.c...order-procitati Nosač kamere, napravljen od šparinga. Na kameri je razbijen displej tako da kamera ima samo jednu funkciju, snimanje na motoru. Zato je i zalepljena za nosač, doduše može da se skine ali zato poklopac kamere uvek ostaej na nosaču. Evo i kako sve to ispada, snimano u 720p i 60fps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 5, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga najnoviji za FJR: A ovako izgleda kadar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze tako nesto da se nabudji za gps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan možeš i za pokretni WC ako imaš želju .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam temu, imao sam nekakvu kamericu ali nikako da je nabudzim na moj scooter da budem zadovoljan a da bude lepo... Imam dobar kompakt pa cu sad njega okaciti nekako... Obratite samo na ove aparate, digitalce ako ih kupujete namenski za motor a i inace, veoma je bitna stvar ako aparat ima opticku ili mehanicku stabilizaciju slike, kod Canona je to IS, kod Panasonica, Power O.I.S, Nikona VR... Nazalost ispod 100 eura nijedan nema stabilizaciju, ne kosta Go Pro dzabe 250 a vredi mnogo na motoru a i u slabijim svetlosnim uslovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...