Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki VIRUS 1000 alijas GSX-R naked 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Februar 21, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado bi se zarazio ovim VIRUS-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Evo pravog konkurenta Kawasakijevom z1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo pravog konkurenta Kawasakijevom z1000 Mislim da nisu konkurencija...ovo je cistokrvni R, redizajniranih oklopa i sa podignutim volanom.... Veoma mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bas to Charuga, pravi streetfighter, fazon B-Kinga. Mada ne svidja mi se nesto preterano taj fazon sa tolikom snagom bez oklopa i vizira. Kako iskoristiti tu snagu racionalno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan i ovo sto imate sa oklopima koristite racionalno do mojega! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Februar 22, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Isprva sam mislio da je ovo oficijelni proizvod, ali je jasno da je ovo samo jedna "privatna" vizija Suzuki nakeda od 1000ccm. Far je od novog GSRa, ostalo je prilicno lepo reseno. Vidi se da je u osnovi ovo oklopljen motor, jer se na nakedima mnogo vise paznje obraca na to kuda prolaze creva i kablovi...jer se sve vidi jel. Zato, desna strana izgleda mnogo lepse. Ja bih probao da mu napravim izduv da bude ispod motora (kao ER6 na primer). To mi nekako skroz super izgleda, a i masa bi bila skroz ujednacena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je motocikl koji se prodaje na Svajcarkom trzistu....prosle godine su imali ovakav model sa full oklopima samo podignut volan..... http://www.suzuki-mo...de/touring.html SUZUKI VIRUS - Das stärkste Naked Bike! Exklusiv für die Schweiz.Cooles Design und brachiale Leistung. Die Mischung von Motorleistung für die Piste und Sitzposition für die Strasse ist spektakulär. Doppelter Schalldämpfer von Bodis. Lenker von Motacc. Gegenwärtig der stärkste Streetfighter, der so, legal, im Angebot eines Motorrad-Anbieters steht - Weltweit! Euro III – konform. . Ab SFr. 19'990.00 exkl. NK Ab SFr. 198.70 mtl www.suzukivirus.ch http://www.suzukivirus.ch/ http://bestriders.com.br/?p=19049 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=-EVH7UMgvak&feature=BFp&list=FLNBH2HPATo8sC65cz9BLgFQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Da li dolazi sa ovim izduvima hehehehehh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Najzad pravi fabricki streetfighter ...sa ogibljenjem i agregatom R-a,za razliku od nekih motora koji su se nazivali streetfighter(dukati,kawasaki z 750,1000,...) a po svemu losiji od dosta starijih sportsikuh motora prepravljene u fajtere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi...Suzuki u Svici zadnjih godina stavlja te izduve na spec. modele....i na B-Kinga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Taj auspuh, taj motor, samo u Svajcarskoj rodjaci i nigde vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan djasvi mi se mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...