Trigger 47 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nadam se da uživaš a mi ovde u pecaroškim čizmama Nego po kojoj ceni se mogu tamo nabaviti oni zupčanici što se promene u diferencijalu, naravno da se dobije duži prenos? može i polovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan cena lagera zadnjeg tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan a prognoza vremena za nedelju na sajtu blica kaze "pljuskovi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nadam se da uživaš a mi ovde u pecaroškim čizmama Nego po kojoj ceni se mogu tamo nabaviti oni zupčanici što se promene u diferencijalu, naravno da se dobije duži prenos? može i polovno Za male skutere se krecu oko 60-70e.Pogledaj na www.malossistore.it za tvoj model. Nisam optimista da ces naci polovne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan a prognoza vremena za nedelju na sajtu blica kaze "pljuskovi" Daj boz da su pogresili ,videcemo u subotu jos ....ako bude padala odlozicemo za 7 dana....ima jos vremena videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ste razmisljali o tome da se akcija pomeri za subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan mogu da se nadju polovni malossi za oko 70-80 eura ali su retki...koji ce ti djavo duzi zupcanici,bolje namesti,zategni masinu i nasteluj dobro prenos da bi iskoristio do kraja te original zupcanike pa ces se iznenaditi dokle mogu da idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Vaximo hm, već drugi put me odvraćaš od ove ideje, sad i definitivno odustajem A za ovu vožnju, pričao sam sa Grnjom sinoć pa bih preneo da se i mi slažemo za odlaganje u slučaju kiše. Nije strašno ako te uhvati baš negde na putu al kretati dok znaš da neće prestati ceo dan... mislim da bi pokvarilo lepu ideju o vožnji kao i druženju na otvorenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Vaximo hm, već drugi put me odvraćaš od ove ideje, sad i definitivno odustajem A za ovu vožnju, pričao sam sa Grnjom sinoć pa bih preneo da se i mi slažemo za odlaganje u slučaju kiše. Nije strašno ako te uhvati baš negde na putu al kretati dok znaš da neće prestati ceo dan... mislim da bi pokvarilo lepu ideju o vožnji kao i druženju na otvorenom U pravu si skroz Aj sacekacemo do subote ili nedelje ujutru da vidimo dali ce padati.....svakako ne moramo nesto rano da se skupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao momci,prodajem jedan Aprilia Leonardo 250cc,godiste je 2002,presao 30,000..stavio sam mu novu masinu,0km,da se razradjuje.model je ST,ako nekog zanima,dajem ga za 1300 eura sa novim gumama,ostaje prevoz,carina i registracija posto je jos na italijanskim tablicama,slike saljem na mail...hvala na paznji,pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege sta cemo za sutra? Jel idemo,ili odlazemo za sledecu nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sad bas gledam prognozu za iducih nedelju dana OVDE, za sutra pise slaba kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sad bas gledam prognozu za iducih nedelju dana OVDE, za sutra pise slaba kisa. Ja sam bio za da se ide ali se Trigger upenzionisao A sad imam jos dva problema, u cetvrtak sam dao agenciji da mi registruje motor (istice danas) a oni nisu stigli da odrade, sad da li bih smeo sa starom polisom i kopijom saobracajne da idem ne znam ali bih pokusao a drugi je ako se odlozi za sledeci vikend onda otpadam jer mi je klincu rodjus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan E matori kad već prozivaš, bolje da kažeš istinu, žena ti zabranila a ne neke saobraćajne, polise i bakrači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko odluci sutra da ide neka se javi...064 136 11 64 Ako ne onda sledeca nedelja 3.jun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imam problem sa zadnjom gumom mnogo proklizava jeste da je skoro nova pireli tacnije presla je oko 3500km. Sta staviti i koja je cena od prilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imam problem sa zadnjom gumom mnogo proklizava jeste da je skoro nova pireli tacnije presla je oko 3500km. Sta staviti i koja je cena od prilike Ja sam stavio Micheli Power Pure,i prezadovoljan sam,cena ti je oko 5000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imam problem sa zadnjom gumom mnogo proklizava jeste da je skoro nova pireli tacnije presla je oko 3500km. Sta staviti i koja je cena od prilike Ja sam stavio Micheli Power Pure,i prezadovoljan sam,cena ti je oko 5000din. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam jedno pitanje za vas.Koje ste ulje sipali u menjac jer u manualu pise 10-30 Hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Jun 1, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih to trebao da zamenim pa i mene zanima koje koliko kosta koliko staje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta MOTUL ima u ponudi. Mislim da vam je mnogo bolje ulje na sintetickoj bazi tj. polusintetika 10w40 nego mineralno 10w30. Imao sam iskustva sa 10w40 i svaka preporuka za to ulje. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih to trebao da zamenim pa i mene zanima koje koliko kosta koliko staje??? Kod mene staje 0.15 L ali vidis sta ja vozim.Ima kolega koje imaju manual za tvoju mašinu pa nek provere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Jun 2, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Nama su isti agregati pa bi trebalo da je isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Da sad tek vidim da ti vozis 150cm,a ja mislio 250.Ovo ulje je samo u pakovanju od 1L.Odakle si ti da se dogovorimo pa da podelimo,sta da radim sa 0.85L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Jun 6, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne isplati nam se nikako ja sam iz Sokobanje.... Planiram da zemenim na tamo, a ko zna kad je menjano zadnji put i da li je uopste menjano.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...