Vlada_ZR 9 Napisano April 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nije Zvali su me iz Beogume,kazu stigle su gume,ali ta dimenzija za mene nije,i kaze u narednih mesec dana nece dobijati. Tako da cu sad posle 1.maja kad prodju praznici od Mate uzeti najverovanije.Ili ako nadjem negde da imaju na stanju..Inace u Beogumi su dali najpovoljniju cenu 4500din ali jbg kad nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa brate to ti je klasicna prevara.....``najpovoljniji`` a nemaju da prodaju za te pare, ili ako imaju moramo da revidiramo cene i bude skuplje... Svakako miselin je od 45-55 e zavisi gde i koji model. Ja kod majstor Koste (onaj kod Hrama) i to sa montazom izadje tolko. Mogli bi da organizujemo neko vidjenje ovih dana, meni je ostalo jos malo posla pa da sklopim svoj motorcic..... Pozdrav ostalim ``Majestystima`` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice vidjenja vlasnika Majestya je u planu svakako,pricao sam i sa NikolomS pa cemo u toku maja gledati da organizujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan drugari, vlada zr i ja smo nesto pricali i mislimo da bi bilo lepo da napravimo neki majesty skup. sta mislite o tome, ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,kao sto rece kolega NikolaS,dosli smo na ideju da organizujemo neki da ga nazovemo "Majesty skup",prica je osmisljena da se sakupi sto vise vozaca/vlasnika Majesty-a,znaci neka mini voznjica,razmena iskustava,i sto je najbitnijd dobro druzenje! E sad kad bi to bilo,gde itd,je sve stvar dogovora! Zato bi zamolio jako ima zainteresovanih da se jave ovde u temi i da se dogovaramo! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan mogli bi. Eto nađemo se negde na pola puta između ZR i BG Šalim se, ja sam ZA samo da vreme i obaveze dozvole eto možemo pozvati i gosn Grnju, mada mu piše na skuteru Aprilia "konji" su mu made in Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije Vaši "konji" su made in Italy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije Vaši "konji" su made in Italy Da,u pravu si sklapani su u Italiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I imaju Italijansko srce - Minareli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kolege javljajte se!!!!! Taman cemo i da se prebrojimo 1.Vlada_ZR 2.Trigger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan mogli bi. Eto nađemo se negde na pola puta između ZR i BG Šalim se, ja sam ZA samo da vreme i obaveze dozvole eto možemo pozvati i gosn Grnju, mada mu piše na skuteru Aprilia "konji" su mu made in Japan Ne znam da li da dolazim da vam ne nabijam komplekse Ako budem bio slobodan sigurno je da bih isao samo da uskladim posao, zena, dete... a bio je kul tip (nekad je trebalo reci samo "mogli bi" i vec smo bili na pola puta ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, za sledeći rođendan dobijaš najlepše roza papuče koje nađem u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, trebamo da utvrdimo tri stvari: 1. Kada ce biti voznja (ko moze,moze....) 2. Gde se vozi (koja relacija) 3. Naravno na posletku koja kafana dolazi u obzir kako bi bili u prijatnom (ne skupom) ambijentu gde bi smo mogli da razmenimo svoja iskustva i sve sto ide uz to. P.S. najuputniji su vikendi (pretpostavljam) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, ako iko kojim slucajem ima iskustva sa lepljenjem karbonskih folija molim neka me kontaktira (poludeh od njih) a ja cu platiti pivo ili sta god da je potrebno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, za sledeći rođendan dobijaš najlepše roza papuče koje nađem u gradu Pre bih ja tebi trebao da kupim neke sa sljokicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, trebamo da utvrdimo tri stvari: 1. Kada ce biti voznja (ko moze,moze....) 2. Gde se vozi (koja relacija) 3. Naravno na posletku koja kafana dolazi u obzir kako bi bili u prijatnom (ne skupom) ambijentu gde bi smo mogli da razmenimo svoja iskustva i sve sto ide uz to. P.S. najuputniji su vikendi (pretpostavljam) Pozdrav Pozdrav Djile! Te tri stavke i jesu najbitnije,zato sam i rekao da svako predlozi pa da vidimo sta vecini odgovara.Zato bi bilo ok da napravimo spisak koliko bi nas bilo,tako cemo znati i ko je odakle pa da organizujemo da svima odgovara ako je ikako moguce. PS Neka se jave i kolege koje voze Majesty-a i manje kubikaze ili ako neko ima i vece!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan 1.Vlada_ZR 2.Trigger 3. NicolaS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 1.Vlada_ZR 2.Trigger 3. NicolaS 4. bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo javljate se,za sad cetvoro,nije lose,al moze to i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, ako iko kojim slucajem ima iskustva sa lepljenjem karbonskih folija molim neka me kontaktira (poludeh od njih) a ja cu platiti pivo ili sta god da je potrebno. Pozdrav Ja se ne bih dalje nervirao,probao i ja sam sa drugarom pola smo bacili pola pocepali.Bolje pusti majstore da se igraju ako su u pitanju plastike na scooteru.I da,naravno sve zavisi od kvaliteta folije.Ima ih od 60e m2 a ima i za puno manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vlada_ZR Trigger NicolaS bracabgd thebelgradeboy Pozdrav momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada_ZR Trigger NicolaS bracabgd thebelgradeboy Pozdrav momci! Pozdrav imenjace Ajde Djile upisuj se i ti!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao momci,idem za italiju u nedelju,ako nekom treba nesto od masinskih delova,nek vice!.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za voznu ali samo nedelja slobodna pa kad kazete kad i gde mozda se i prikljucim . Inace ubio sam 5000 km od kako je kod mene i prezadovoljan sam motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa kolege mogli bi se poceti dogovarati oko datuma......i gde bi se nasli i gde cemo se provozati....ja predlazem da dan bude nedelja ali ako vam odgovara tako....evo npr 27.Maj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...