darkside 0 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam citao o tome ovde na forumu ali se nazalost desi i meni.Ali verovatno bolje i tako nego da mi je ispustila negde u voznji pa bi bilo guraj bato!Jutros udjem u garazu kad imam sta da vidim ispustila skroz.Veceras je dobro napumpam cisto da bih video gde i zasto ispusta,stavim ga na stender i okrecem tocak,i naravno nadjem eksercic.Mrzelo me da se petljavim sa vadjenjem ali po glavi bih zakljucio da nije duzi od 2cm sto je nazalost i vise nego dovoljno da i dalje ispusta.Guma je tubeless i presao sam sa njom samo 2500km,pa mi zao da je odmah menjam a i Bridgeston-ka je,extra je -GSR-ovci znaju najbolje .A i cena nije mala iako naravno ne moram da uzmem bas nju,a povrh svega je maltene i kraj sezone.E sad moje pitanje je moze li sa njom nesto da se uradi.Negde sam citao moze,neki kazu ne moze pa da stvarno vidimo ima li nekih resenja i koliko su dugotrajna.Citao sam o nekom Ultrasealu,kao navodno se sipa u gumu i drzi do ...Ne nije neki sprej,kao sto ce neki pomisliti nego nesto slicno ali izgleda nesto dugotrajnije.Da vidimo sta vi mislite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ja imam na autu tubeless i nije nikakav problem da se zapusi rupa,bilo koji vulkanizer bi trebalo to da uradi...e sad da li ce nesto da smeta u voznji na dva tocka neznam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan matori dok sam vozio skuter gumu sam busio jedno 4 puta i stalno sam isao da mi stavljaju CHEP kod vulkanizera i mogu ti reci da je to drzalo extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ma da okrpi je kod vulkanizera.imaju onre cepice kao za auto gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno tacno! Stavice cepic i neces ni prepoznati razliku. Imao sam isti slucaj. No worries Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki vulkanizer ima i set za krpljenje tubeless guma bez skidanja točka (poželjno nositi sa sobom na putovanjima). Možeš i sam da kupiš i odradiš kod kuće. Vulkanizer uzima ~ 300 dindži. Neke velike razlike nema, ako voziš do 150 km/h (prednja guma) . posle se već malkice i oseti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem ga, ali ja ne osećam razliku preko 150 km/h a imam u zadnjoj gumi najveći mogući čep. Uspomena na kišnu turu po Resavi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 4, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E da vas Mali Caca cuje sad!? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki vulkanizer ima i set za krpljenje tubeless guma bez skidanja točka (poželjno nositi sa sobom na putovanjima). Možeš i sam da kupiš i odradiš kod kuće. Vulkanizer uzima ~ 300 dindži. Neke velike razlike nema, ako voziš do 150 km/h (prednja guma) . posle se već malkice i oseti. A, sta da radimo mi koji nemamo tubeless gume. Da sednemo i da placemo pored probusene gume ili da nosimo montirace i da krpimo gumu pored puta? Ili ima neko resenje i za nas ? Da li pomaze sprej u to slucaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Guma "cepovana" a kako ce dalje stvar da se razvija videcemo,inace majstor tvrdi da su jednom testirali metod posle "cepovanja" i motor vozili 180-200km/h jednu deonicu auto puta i da tad,a ni dan danas,nije pustila.Videcemo,jbg ne daje mi se 150-180 evrica za gumu a ova je prakticno nova.Ako neko ko vozi neke slicne gume:180/55 R17(73w) i ima jos neko iskustvo neka podeli sa nama kako se zavrsilo.Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan A, sta da radimo mi koji nemamo tubeless gume. Da sednemo i da placemo pored probusene gume ili da nosimo montirace i da krpimo gumu pored puta? Ili ima neko resenje i za nas ? Da li pomaze sprej u to slucaju ? Pobratime moj po istoj muci, jedino pale 2 pajsera, "tip-top" :-[ flekice i "Tigar" lepak, kao i ključevi za skidanje točkova >, ako u blizini nema vulkanizera :-\m, mi smo ga nagrabusili . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Guma "cepovana" a kako ce dalje stvar da se razvija videcemo,inace majstor tvrdi da su jednom testirali metod posle "cepovanja" i motor vozili 180-200km/h jednu deonicu auto puta i da tad,a ni dan danas,nije pustila.Videcemo,jbg ne daje mi se 150-180 evrica za gumu a ova je prakticno nova.Ako neko ko vozi neke slicne gume:180/55 R17(73w) i ima jos neko iskustvo neka podeli sa nama kako se zavrsilo.Pozdrav svima nemas druze potrebu za brigom,vozim vec 4000 km na cepu,u zadnjoj gumi,isao sam sada i na more snjom,i nema nikakve razlike provereno i na brzinama preko 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan negde na forumu je bilo reci da neko u beogradu ubrizgava nesto u gume, kosta mislim 10e ako se dobro secam zaptiva rupe, pa cak i u voznji deluje interesantno potrazi malo nacices sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Guma "cepovana" a kako ce dalje stvar da se razvija videcemo,inace majstor tvrdi da su jednom testirali metod posle "cepovanja" i motor vozili 180-200km/h jednu deonicu auto puta i da tad,a ni dan danas,nije pustila.Videcemo,jbg ne daje mi se 150-180 evrica za gumu a ova je prakticno nova.Ako neko ko vozi neke slicne gume:180/55 R17(73w) i ima jos neko iskustvo neka podeli sa nama kako se zavrsilo.Pozdrav svima Aman, idi kod vulkanizera, i to prvog i stavi cep. Nikakve razlike neces osetiti 100%. Ja cak taj komplet za krpljenje nosim ispod sedista. I nije neka nauka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Guma "cepovana" a kako ce dalje stvar da se razvija videcemo,inace majstor tvrdi da su jednom testirali metod posle "cepovanja" i motor vozili 180-200km/h jednu deonicu auto puta i da tad,a ni dan danas,nije pustila.Videcemo,jbg ne daje mi se 150-180 evrica za gumu a ova je prakticno nova.Ako neko ko vozi neke slicne gume:180/55 R17(73w) i ima jos neko iskustvo neka podeli sa nama kako se zavrsilo.Pozdrav svima Ne znam sta sam pogresno napisao,i to kod PRVOG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ozbiljno pitanje. :D Problem.Probusila se guma. :D Ispod sedista uvek nosim sprej. Imam cep u gumi i vozim kao da ga nema.(brzina nije bitna) ps.Zamisli da svaki put,kad probusis gumu.Odes u prodavnicu i kupis drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Samo vozi, nemoj da brines, cep traje koliko i guma!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ozbiljno pitanje. :D Problem.Probusila se guma. :D Ispod sedista uvek nosim sprej. Imam cep u gumi i vozim kao da ga nema.(brzina nije bitna) ps.Zamisli da svaki put,kad probusis gumu.Odes u prodavnicu i kupis drugu. Jbg znas kako mi neiskusni motoristi moramo da pitamo vas -super iskusne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Jbg znas kako mi neiskusni motoristi moramo da pitamo vas -super iskusne! Meni je drago ako sam ti pomogao. Imam 23 godine,staza na motoru.I zelim da prenesem svoje znanje i iskustvo drugima. Nemam nameru,da nekoga uvredim ili prozivam.Mozda si ti to tako shvatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je u redu,forum je ovo,hvala na odgovoru.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan A, sta da radimo mi koji nemamo tubeless gume. Da sednemo i da placemo pored probusene gume ili da nosimo montirace i da krpimo gumu pored puta? Ili ima neko resenje i za nas ? Da li pomaze sprej u to slucaju ? Pozoves Srleta69 i resio si problem :) evo kako sam se ja snasao... http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=8640.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sprej pomaze,ali trenutno,znaci nije lose imati ga kod sebe u voznji ili putu ,za ne daj boze,ali opali ti njoj cep,ima da drzi.pozdraw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Octobar 12, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pre 5 dana u voznji pustila zadnja...... Sve je trajalo 5 min.izvadis ispod sedista set sa chepovima i com.vazduhom i zavrsis posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno LAMPA sprej za krpljenje gume. Šta mislite kolko to vredi i do kojeg to pritiska može naduvati gumu. Nešto sam sumnjičav da će mi ta boca napumpati gumu na 2,2 bar-a. Ima li ko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno LAMPA sprej za krpljenje gume jer je cena 400din što nije puno u slučaju da odradi posao. Šta mislite kolko je to efikasno i do kojeg pritiska može naduvati gumu. Nešto sam sumnjičav da će mi ta boca napumpati gumu na 2,2 bar-a. Ima li ko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...