bugiman 729 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan dakle ovako.....skidanje plastika nisam slikao iz razloga zato sto su vec skinute.....sam proces zamene antifriza krece ovako....... otvorite ova dva poklopca....onda.. ovo vam je crevo koje ide u hladnjak njega morate da skinete na slici se vidi koji sraf treba da odvrnete tj selnicu da odpustite....kad to uradite stavite neku posudicu ispod motora da ima gde da izadje antifriz....sacekate malo dok sve ne iscuri, crevo koje ste skinuli sa hladnjaka pratite do drugog kraja ono se zavrsava kod pumpe skinite i taj kraj i ustima dunite da izadje jer i tu ostane kad to uradite to crevo mozete zasrafiti ondak ovo vam je sa desne strane kod filtera za ulje odpustute i tu selnu da i tu izadje antifriz, upalite motor na 1,2 sekunde da izbaci iz motora stari antifriz to uradite dva tri puta...kad to uradite takodje vratite crevo i zasrafite. sad ste izbacili stari antifriz i sva ste creva opet stegli sledce u (2) sipajte novi antifriz do kraja onda u (1) isto dosipite do F(puno) ostavite poklopce otvorene....sledece ovo vam je sraf od pumpe otvorite sediste i otkacite od onog podizaca (ne mogu da se setim kako se zove ako neko zna neka mi kaze da prepravim) da bi mogli sediste da podignete skroz do gore i lakse radili...sa leve strane motora tacno ispod filtera za vazduh vam je pumpa na njoj ima jedan sraf vidi se na slici njega uz pomoc kljuca br( 8 ) odsrafite ovako ali ne ceo vec nekoliko kruga iz razloga zato sto tu izlazi vazduh cekajte dok ne budete sigurni da izlazi samo antifriz....kada bude izlazio samo antifriz zasrafite i opet dopunite posude....opet ne zatvarajte poklopce upalite motor na 3,4 sekunde ugasite i opet odrafite isti sraf da izadje vazduh cekajte do ne bude izlazio samo antifriz bez balnoncica pustute malo da izadje nece da vas osiromasi 20-30ml uradite to dva tri puta iz razloga da budete sigurni da ne ostane vazduh....jer ako vam ostane motor ce da vam se pregreva i brzo dize temperaturu....kad sve te korake uradite dopunite u oba otvora antifriz i zatvorite i to je to....uradite nesto za pola sata i manje za male pare...dok bi vas dugi odrali 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan samo bih zamolio alexanta da poveca slike da ne morate da kilknete na svaku da bi ste videli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tutorial druze. Koristice sigurno nekome. Sto se tice slika, kad otvoris jednu, klikom s desne strane unutar slike ti odma otvara sledecu, tako da ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tutorial druze. Koristice sigurno nekome. Sto se tice slika, kad otvoris jednu, klikom s desne strane unutar slike ti odma otvara sledecu, tako da ne brini. hvala...ma znam ali ako poveca mocice da prate i citaju....mislim meni bi tako lakse bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tutorial druze. Koristice sigurno nekome. Sto se tice slika, kad otvoris jednu, klikom s desne strane unutar slike ti odma otvara sledecu, tako da ne brini. hvala...ma znam ali ako poveca mocice da prate i citaju....mislim meni bi tako lakse bilo Ne boj se, snaci ce se ako im bude trebalo. Ako vec hoces da postavis slike u celoj rezoluciji i da se vide cele registruj se na imageshack, skini njihov uploader koji ces instalirati i pokrenuti tek kad se budes registrovao i onda kada ga otvoris samo ubacuj slike iz foldera u prozor(dreguj), kliknes na upload, dobijes direct linkove koje kopiras i posle pastujes u polje za linkovanje slike pritiskom na ikonicu ovde gore insert image . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tutorial druze. Koristice sigurno nekome. Sto se tice slika, kad otvoris jednu, klikom s desne strane unutar slike ti odma otvara sledecu, tako da ne brini. hvala...ma znam ali ako poveca mocice da prate i citaju....mislim meni bi tako lakse bilo Ne boj se, snaci ce se ako im bude trebalo. Ako vec hoces da postavis slike u celoj rezoluciji i da se vide cele registruj se na imageshack, skini njihov uploader koji ces instalirati i pokrenuti tek kad se budes registrovao i onda kada ga otvoris samo ubacuj slike iz foldera u prozor(dreguj), kliknes na upload, dobijes direct linkove koje kopiras i posle pastujes u polje za linkovanje slike pritiskom na ikonicu ovde gore insert image . Pozdrav ma znam to druze....nego me iskreno mrzelo da uplodujem slike pa jednu po jednu....mlogo bre posao tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13130 Napisano Februar 18, 2012 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko mi je obrisao post i zbog cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Februar 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U "kanti" nema ni jednog tvog posta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13130 Napisano Februar 19, 2012 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam nesto u vezi ispustanja, vezano za creva, itd. Nesto se desilo Izvinjavam se, samo mi je bilo cudno jer je post bio okej skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1329610189[/url]' post='1245824']Napisao sam nesto u vezi ispustanja, vezano za creva, itd. Nesto se desilo Izvinjavam se, samo mi je bilo cudno jer je post bio okej skroz. ???.....ja tu nista nisam diro napisi opet ako te ne mrzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bacala 0 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan To je za k7 burgmana..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...