Orao 0 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,mozda sam postavio temu koja vec postoji,ali nisam imao bas puno vremena da trazim, Hteo sam da pitam: gledao sam bandita 600 1996god. 25kw, 34ks, pa me zanima misljenje od nekog ko se razume,kakvi su to motori i zbog cega ima toliko malo kw ili ks, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Februar 16, 2012 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan taj koji si ti gledao ima blokadu za A2 kategoriju, otvoren Bandit ima 78 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Orao 0 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel valja kupiti takav motor??Jel se ta blokada moze skinuti,ili....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Februar 16, 2012 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze da se skine blokada inace to su super motori, proveren agregat dugo se proizvodio, ako nadjes dobar ocuvan primerak, kupuj i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Orao 0 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala na savetu, resio si me velike dileme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim 96 bandita, proizvodio se isti od 96 do tamo negde 04, identicni modeli... ja na mom imam blokadu, nije lose voziti sa tim jednu sezonu da se naviknes (u svakom slucaju cupa ko blesav) pa posle skines ako hoces na tocku u rikverc da ides ili slicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem navode kolega, imam Bandita 600 '99, bez blokade, ali najvaznija ti je blokada koju imas u glavi. Bandit je odlican, mozes se jako lepo voziti sa njime, lako je upravljiv, nije skup za odrzavanje, lepo izgleda. Evo ti malo da se lozis Ako ga uzmes, neces pogresiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako se skida blokada? I ima li 1200 blokadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Šestotica ima blokadu da bi mogla da se vozi sa A2 kategorijom kod nas i odgovarajućom kategorijom u inostranstvu, 1200 nema blokadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre pet dana sam uzeo bandita 600 96 i juce sam uspeo da ulovim lepo vreme i da ga probam....i sada kada citam misljena ljudi koji ga imaju i voze, puno mi je srce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre pet dana sam uzeo bandita 600 96 i juce sam uspeo da ulovim lepo vreme i da ga probam....i sada kada citam misljena ljudi koji ga imaju i voze, puno mi je srce To majstore, isto sam se osecao i ja kad sam ga uzeo pre par meseci i prvi put vozio! Okaci neke slike da vidimo kako taj zmajcek izgleda . Evo moga Bandita (ovaj levo...naravno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crveno i crno, veoma lepa kombinacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre pet dana sam uzeo bandita 600 96 i juce sam uspeo da ulovim lepo vreme i da ga probam....i sada kada citam misljena ljudi koji ga imaju i voze, puno mi je srce To majstore, isto sam se osecao i ja kad sam ga uzeo pre par meseci i prvi put vozio! Okaci neke slike da vidimo kako taj zmajcek izgleda . Evo moga Bandita (ovaj levo...naravno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate rastavio sam ga, farbanje, nalepnice detalji,pa onda da zakacim... da nebude kostur....kada gledam tvoj,nabi mi ti kompleks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre pet dana sam uzeo bandita 600 96 i juce sam uspeo da ulovim lepo vreme i da ga probam....i sada kada citam misljena ljudi koji ga imaju i voze, puno mi je srce To majstore, isto sam se osecao i ja kad sam ga uzeo pre par meseci i prvi put vozio! Okaci neke slike da vidimo kako taj zmajcek izgleda . Evo moga Bandita (ovaj levo...naravno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali evo neposredno pre rasklapanja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre pet dana sam uzeo bandita 600 96 i juce sam uspeo da ulovim lepo vreme i da ga probam....i sada kada citam misljena ljudi koji ga imaju i voze, puno mi je srce To majstore, isto sam se osecao i ja kad sam ga uzeo pre par meseci i prvi put vozio! Okaci neke slike da vidimo kako taj zmajcek izgleda . Evo moga Bandita (ovaj levo...naravno ) nego koja ti je zadnja guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan To je Michelin Pilot Power. Nemojte mnogo da se gurate sa njim dok vam je dupe van sedišta, krmača je to i lako pretegne na drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan necemo,necemo,hvala na savetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na 1200 je 180 sada, nesto gledam da stavim 200, ali kazu da je lose za krivine onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Crveno i crno, veoma lepa kombinacija... Hvala, hvala! Ram je fabricka boja, nisam dirao, a rezervoar i plastika farbani, crna sa perlom. Nije sto je moj, ali super izgleda . Brate rastavio sam ga, farbanje, nalepnice detalji,pa onda da zakacim... da nebude kostur....kada gledam tvoj,nabi mi ti kompleks Kakav bre kompleks? Pa i tvoj lepo izgleda samo bi mu stavio druge nalepnice, bele ili srebrne na rezervoar i obavezno 'Bandit 600' na plastici . To je Michelin Pilot Power.Nemojte mnogo da se gurate sa njim dok vam je dupe van sedišta, krmača je to i lako pretegne na drugu stranu. E, svaka ti cast, ubode je iz prve! Samo sam znao da je Michelinka, video sam debeljka na njoj. Sto ne rece ovo drugo koju nedelju ranije....bas sam 'ajsno kad sam ga vise oborio u jednoj krivini....jbg. sta znaju deca sta je Bandit 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 3, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan pridji dodji niko ne ujeda, povremeno smo na uscu drugar i ja, vozimo bandite. Skapirao sam da imas ekipu koja ti pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Cool, svratim do usca skoro uvek kad vozim, makar na jedno pice.....nekako mi se podrazumeva. Ko koga prvi vidi neka se javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitarban 0 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crveno i crno, veoma lepa kombinacija... Hvala, hvala! Ram je fabricka boja, nisam dirao, a rezervoar i plastika farbani, crna sa perlom. Nije sto je moj, ali super izgleda . Brate rastavio sam ga, farbanje, nalepnice detalji,pa onda da zakacim... da nebude kostur....kada gledam tvoj,nabi mi ti kompleks Kakav bre kompleks? Pa i tvoj lepo izgleda samo bi mu stavio druge nalepnice, bele ili srebrne na rezervoar i obavezno 'Bandit 600' na plastici . To je Michelin Pilot Power.Nemojte mnogo da se gurate sa njim dok vam je dupe van sedišta, krmača je to i lako pretegne na drugu stranu. E, svaka ti cast, ubode je iz prve! Samo sam znao da je Michelinka, video sam debeljka na njoj. Sto ne rece ovo drugo koju nedelju ranije....bas sam 'ajsno kad sam ga vise oborio u jednoj krivini....jbg. sta znaju deca sta je Bandit 600 i hteo sa be le,i naravno "Bandit600" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...