Darkes 0 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga je prethodni vlasnik zimi drzao praznog i sad je poceo da mi se ljusti i zapusava crevo za odvod goriva do karburatora, ne bas sasvim, ali motor mi radi kao traktor.Sad cu nekako da ga operem iznutra pa sam mislio da ubacim onaj mali filter za benzin sto se ubacuje u auto.Zanima me da li je to izvodljivo i hoce li praviti neke smetnje tipa nedovoljna kolicina protoka goriva i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan stavii filter i ne brini nista ne znam u cega to ubacujes i da li ti motor ima pumpu u glavnom ako ima pumpu stavi ga u sistem pre nje...sto se tice toga hoce imati ili nece imati goriva-imace...kupi najveci filter imas na benz pumpi 120-130 dinara je ,a ako imas slobodan pad od rezervoara do carba gledaj da ti filter stoji vertikalno i nemas brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan taj motor bi trebao da ima fabrički filter! samo ga zameni. ineče prečnik creva je 8mm šti je standard i filter nije problem pronaći. ja na kawi menjam filter goraiva kad menjam ulje, to jest na nekih 5000km. imaš u fradovoj prodavnici u blizini ugostiteljske škole isopd brankovog. metalni filter za benzin je 180 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Pa u pitanju je ZZR500 1992 i neznam bas kako cu filter postaviti da stoji vertikalno pa cu probati sa horizontalnim polozajem.A filter nema nikakav samo unutar rezervoara na slavini.Pokusacemo,pokusacemo,...Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi radi.Malo je teze povukao gorivo da upali posto sam cistio karburatore,ali moze cak i ako filter stoji horizontalno i to onaj obican plastikaner.E,sad onaj zvuk kao da radi na 3 klipa opet se javlja pogotovo kad je motor hladan,ali to ce biti nova tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se rezervoar stvarno ljusti iznutra, mozda ipak ne bi bilo lose da ge ocistis. Ja to resavam tako sto jednom godisnje skinem rezervoar, poskidam sve slavine, cepove,... i odnesem u perionicu da ga isperu pod pritiskom, a posle se jedno vreme trudim da mi rezervoar bude uvek pun goriva da mi ne bi krenula hrdja ponovo. Naravno postoje i efikasniji nacini, ali i skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...