SKINHEAD 8 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Olimp Motocikl: Honda Shadow 750,Honda CB 500,Mondial 150 Prijavi odgovor kao problematičan Rentiram muskulaturu za obradu,čišćenje i eliminaciju snega ....... Aktuelno dok se roba ne istopi :D 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 13, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 14, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rentiram muskulaturu za obradu,čišćenje i eliminaciju snega ....... Aktuelno dok se roba ne istopi :D Dok se ne istopi muskulatura? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Probao i ja, nista se nije istopilo sad me samo ledja bole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin od 13 i njegova drugarica cistili ispred njene zgrade, dobili od komsije po mars cokoladicu. Znaci, komsije placaju samo u naturi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 14, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin od 13 i njegova drugarica cistili ispred njene zgrade, dobili od komsije po mars cokoladicu. Znaci, komsije placaju samo u naturi ma nije njima do čišćenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto jes` - jes`, opasna je on muvara, jos plavook i zajebant... Mislim da ga je masirala pre neki dan Nego, ajde pomazite decku, ovo belo g...o nece brzo da se otopi. Nije valjda da ste svi sami izlopatali ispred kuca? Znate koliko ce da vas rebne komunalna ako ne ocistite? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...