Jocke 170 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamahica 125ybr. Kupljena nova 2008. u Yamaha/Rodić. Prešla 2550 km. Vozio kolega sergio jednu sezonu i od tada stoji u kancelariji sa centralnim grejanjem. Povremeno je upalimo da malo zamiriše. Kao iz salona brišemo prašinu redovno. Cena sitnica 1700 eur ili neka zamena za burgmana 400-650. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini molim te nevezano za oglas ....mislim na prodaju ....treba mi jedna informacija radi neke prerade........dali mozes da izmeris duzinu kormana od pocetka leve rucke do kraja desne ,,,,,,evo slike sta me konkretno interesuje zahvalan unapred i sretna prodaja motora jer je stvarno retko lepo ocuvan a video sam ih prilicno do sada !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Sve informacije na fon: 065 3152614 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Može popust za keš. Motor je kao nov. Troši smešno malo. Ko nema potrebe preko 90km/h idealan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 24, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se oglasim i ja kao 1. vlasnik, tj. 'upravljac' ovog dvotockasa Kao sto kaze Jocke, motor je tek razradjen (i to prema uputstvu proizvodjaca - striktno!)! Mazen je, pazen je, servis je uradjen u ovlascenom servisu (ima i knjizicu). To je model sa direktnim ubrizgavanjem i potrosnja mu je oko 2-2.5 litra na 100km. moze i da se putuje sa ovom yamahicom, ali nije bas pogodna ako zelite da vozite i suvozaca. Sve u svemu, motor je NOV, cena je korektna i za nekog ko tek ulazi u svet motora, ovo je i vise nego idealno! (a i za one koji voze motore vec neko vreme, ali nemaju velike zahteve) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za dodatne informacije gsn. Sergio Motor i dalje raspoložen da ga usvoji brižan i kulturan vlasnik. Sve najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 16, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! dZamaha je otisla kod novog vlasnika. Koliko znam, kolega je sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...