Bajker 93 0 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima Gledao sam sve teme vezano za moj problem i nisam jos video resenje pa ako mozete da mi pomognete bio bih vam veoma zahvalan Imam Apriliu rs 125, 97 godiste. Kupio sam ga prosle godine u aprilu i od tad nije bas nesto lepo radio, malo se gusio i nije hteo da predje 8k obrtaja. posle 2,3 meseca menjao sam bobinu i plocu paljenja i to sam stavio polovno posto su nove mnogo bas mnogo skupe to mi je radio majstor iz backe topole i tad je mnogo lepse radio i imao je obrtaje do 11k. ali posle nekih mesec dana on i dalje na leru lepo radi ali kad je toplo vreme nikako da predje 8,9k. pre neki dan sam ga samo upalio i isao je do 12k. ali tokom celog leta nije hteo da predje 9k. i mislim da nece ni sad posle zime. Na njemu je ngk svecica. Ocistio sam karburator,svecicu,filter je star ali sam i njega produvao. I na karburatoru, gde dolazi filter stavljena je guma oko pola cm debljine pa onda na nju navucen kn filter. Da nije to mozda zbog te gume, jel mozda treba uzi kn i da izbacim tu gumu? Nije do goriva, sipao sam i 95, i 98 i uvek je isto. Ima njen fabricki auspuh. Recite mi ako je neko imao slican problem ili neko resenje molim vas Hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan skini kn za pocetak i stavi ono sto je fabrika stavila... pa posle moze da se vidi dalje sta fali.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam i fabricki, nista drugacije. MOzda cak i losije radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan polovan je,skinuo sam sa istog rs-a i taj drugi rs je isao do 12k. Produvao sam ga i stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 11, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To je sinko dvotaktna masina,koja kad se budzi,narocito ono odokativno... moze da stvori vise problema nego uzitaka. Posto je vec prilicno stara,problem bi mogao da pravi auspuh.Posto kazes da je original,prva stvar koju bih ja gledao je prigusivac.To je mesto gde se najcesce nagomila ne sagorelo ulje. Zatim,trebalo bi mozda malo pregledati i karburator.Ne samo na cistocu,vec i na stanje i promer dizni.Posto si uzeo polovan bajk,ko zna ko se sve igrao sa time.Vidis kako se motor drugacije ponasa kad skines filter vazduha.To bi recimo moglo da se koriguje stavljanjem glavne dizne veceg promera itd... Cvaja je prilicno zahtevna sto se odrzavanja tice,a to mnogi ljudi zanemaruju.Ne moze samo da se pali i vozi. Ako imas vremena i malo znanja,sad je doba da ga lepo spremis za sezonu.Ja bih mu skunuo cilindar,ocistio celo klipa,kanale karika,glavu (komoru za sagorevanje),sam izduvni kanal na cilindru.MOzda i vidis neke predjasnje igrarije,koje bi valjalo srediti da ne prave vise probleme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu ovih dana u garazi da malo ocistim sve to a auspuh sam skidao da vidimd a nije do njega, ali nije bio zapusen. Imalo je garezi, nije bas bio cist ali bila je rupa precnika minimum 2 cm A jel moze da bude to opet do bobine ili te ploce, lepo on radi sada za razliku od pre na leru ali isto su zezali ti obrtaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aha,,a jel sam pravis mesavinu ili to ona radi, i jel ti radi r ventil, i naravno,jel si probao da prestelujes smesu,u kom polozaju ti je iglica u siberu,kolki je nivo goriva..jer ti ociggledno neka jeba sa karburatorom stoji, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam pravi mesavinu, nisam mu ja nikad ni pravio. Samo mu sipam sinteticko ulje i gorivo i sam pravi. Radi ventil, na 7k otvara. Nisam nista stelovao na karburatoru, posto nzm da stelujem karburator pa nisam ni pokusavao. Uvek on otvori taj ventil na 7k i dodje do 8,9 k i onda kao da trokira, ponekad predje to pa ode i do 9k,10 k ali to bas retko. Na 9k kao da motor zalece. Ne gusi se samo ne moze da predje te obrtaje. A sad kad je hladno vreme na punom gasu ima manje obrtaje nego negde skoro pri kraju gasa ali idu do nekih 11k,12k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 11, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Miriše mi na karb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel da menjam ceo karburator il sta da mu radim? Cistio sam dok je sezona na svakih nedelju dana karburator, samo sam skinuo onu dole casicu i imalo je uvek pomalo vode u njoj. I izduvao sam na kompresoru ceo karburator. Ali nema tu neke razlike kad to uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile89 0 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim apriliu mx 50, isti sam problem imao kao i ti. cistio sam i karburator, i filter, menjao svecicu... samo sto moja aprilia nije prelazila 4000-4500 obrtaja, a da ne govorim do 12000. skini auspuh, iseci ga i ocisti dobro. ja sam tako uradio, i evo ga sad je kao bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje imao problem sa izduvnom granom koja je bila zapušena.. Bolje prvo proveri sve ostalo. Ja ne bih prvo čačkao oko karba, zajebana je ta karburacije kad se zajebe nešto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onda prvo auspuh pa sve ostalo A jel treba da skinem ceo izduv ili samo auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 15, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan kad dodjes do 8000 obrtaja pusti gas i odmah ga zavrni do kraja i on ce probiti tih 8 i skocice na 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan a jel tako moram uvek ili samo jednom kad to probije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 16, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan U prvoj,drugoj,kasnije se skoro ni ne oseti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...