Boris_LION 1404 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Usled pada sa voljenog fejzera , treba mi fuzaster i rucica za kvacilo .... Gde nabaviti ? ??? Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan rucicu kvacila ti je najpovoljnije da narucis iz louis-a, mislim da je 6.5e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , ali trenutno mi nije cilj da ustedim 10-20 evra , zelim da napravim to sto pre da bih nastavio sa voznjom ... A da ... primetio sam i da mi je volan kriv ... Da li bi moglo onako kao na biciklu da se uradi da se ispravi ? :o ??? Ae pomagajte dok jos ima Sunca ... kako gde sta .... molim vas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan pa bar je tebi lako imas 2 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan pa bar je tebi lako imas 2 motora Ne zajebavaj choveka u muci! Nego poshalji brzomposhtom iz tog tvog Wiena... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kod popravke i delova ne mogu da pomognem ali hoću da te pitam najvažnije: Da li si čitav čoveče i treba li ti šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Octobar 2, 2007 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj gagija,3t-raciing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Fudaster najverovatnije ima Marko a za ručicu kvačila nisam siguran. Evo ti njegov broj pa pitaj a pošto ću ga videti popodne mogu i ja da proverim 064/1294-007 Marko http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7571.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Octobar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Usled pada sa voljenog fejzera , treba mi fuzaster i rucica za kvacilo .... Gde nabaviti ? ??? Unapred zahvalan koji fuzaster levi ili desni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Usled pada sa voljenog fejzera , treba mi fuzaster i rucica za kvacilo .... Gde nabaviti ? ??? Unapred zahvalan Ochigledno levi! koji fuzaster levi ili desni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Rainman hvala za broj od Marka , otisao sam kod njega i covek je stvarno ok , (dosao sam samo da pitam za fuzaster i pricao sa njim 3 minuta i dao mu motor ;D ) ostavio sam mu motor pre sat vremena i bice gotovo sutra posle podne ??? svaka chast ako bude tako ... brz je ;D Menja mi fuzaster , volan , ispravlja plastike , kvacilo i na zimu idem na farbanje kod njega ... Hvala ostalima na pomoci ... Nebojsi (bludni_sin) koji me je odmah zvao kada je procitao post i zvao sve majstore redom da proveri gde ima fuzaster i hvala ostalima koji su me kontaktirali preko PM ... Drugari ste Cetvrtak , Petak , Subota , navratite u klub Danguba na pice , ja sam na ulazu . Pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan E bas mi je drago da si resio problem! Mislim da sam te video sinoc na Slaviji oko 01.30h, stajo sam sa Endurcem ispred hotela... kada prodje crveni Fazer. Cenim da si ti! Jasminko sigurno nije! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam ;D Mahnuo sam vam ... Prepoznao sam endurca , al ova iza mene se smrzla pa sam isao da je ugrejem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam ;D Mahnuo sam vam ... Prepoznao sam endurca , al ova iza mene se smrzla pa sam isao da je ugrejem ;D Jesi li joj palio "indijansku vatru? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam iskusno uzeo kola ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ti juče Fejzera kod Marka. Imaće dosta posla oko ispravljanja nosača, cela maska ti stoji nakrivo ali bi trebalo da bude gotov popodne. Lep ti je motorin , a biće i lepši kad ga malo dovede u red ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Bas me je sada zvao da mi kaze da ne moze da skine rucke sa kormana ... zalepljene su Al dobro , kaze da ima ruckice lepse od ovih sada i da na njima pise fazer ... stavlja mi te ... samo se nadam da nije neki kicheraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Silikonske su... uglavnom možeš da ih vidiš na Rovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan OK ... uzeo sam motor ... Sve je sredjeno i vraceno na svoje mesto ... Stavljen je novi korman , stvarno mi ne odgovara ... ne znam ... mislim da cu naruciti original Yamaha ... ili je mozda stvar navike ... ne znam ... vozacu se ovih dana pa cu da razmislim ... Inache svaka pohvala za Marka sa Karaburme ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...