sstruja 115 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Uvex cizme, model 8589/4... malo je stariji model al su mi taman!!! ne hvalim se sto sam kupio cizme vec sto nasao broj - 48! Za cizme kazu: Stylish waterproof ankle boot with steel midsole -extra wide fit - robust water-resistant oiled nubuck leather - comfortable padding on shaft - breathable Cambrelle lining - dust tongue - ultra-comfortable anti-static removable insole with moisture absorption system - insole also features integrated uvex hydroflex® GEL for outstanding shock absorption in heel area - newly designed outdoor sole with integrated heel stabiliser and protection - foam scuffcap to protect leather upper - steel midsole Za motor su dusu dale a i za sutku Prednji deo ima unutrasnju oplatu od celika Cizme su neverovatno lagane, nisam ih merio ali su rame uz rame sa mojim patikama (broj 50 inace). Najinteresantnije je to sto su me kostale 250din, da 250din i slovima dvesta dinara! Kupljenje u Svici, pocetna cena im je bila oko 150chf i prodavali su se manji brojevi, kako je ostalo par vecih brojeva cenu su prepolovili i tako par puta dok na kraju im nisu smetale u radnji i cena pala na 19.99chf, gde je drugar koji inace radi na crno kadkad u radnji ponudio gazdi 5chf za iste... Ovaj mu ih je dao samo da ih ne gleda uz komentar ne znam sta ce ti kad nosis 39... Ovaj mu rece da ima drugara kome su mozda taman ako nisu i male Kao da mu je sipao so na ranu i dao mu 5chf zbog malera Poredjenja radi, cizma je duza od lista A4 papira za jedno 5-6cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Octobar 1, 2007 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan da 250din i slovima dvesta dinara! ;D Pa neka je sa srecom,uzdravlju ih nosio. I sto bi kod nas rekli,mnogo ljepsih promjenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate slatki,jos malo pa pola metra. A mene salju na decije odeljenje kada kupujem patike- br. 40. Sve u svemu u zdravlju ih nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Octobar 1, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate slatki,jos malo pa pola metra. A mene salju na decije odeljenje kada kupujem patike- br. 40. Sve u svemu u zdravlju ih nosio. Pa i SStruju salju na decije odeljenje, cipela mu je ko malo dete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ne hvalim se sto sam kupio cizme vec sto nasao broj - 48! Poredjenja radi, cizma je duza od lista A4 papira za jedno 5-6cm Au brate! Da ti ne zakaci u krivini? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 5, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozzesh i na skijanje sa tim chizmama a da ne kupujesh skije. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se hvalih cizmama al u prazno... Juce mi je u BGu prvo otpao djon sa desne cizme pa je ono sto je ostalo od djona puklo pa se napunila cizma vodom... dok sam stigao do Direktora u YUBC, otpao mi djon i na levoj cizmi i puko... Srecom pa je Direktor u ponudi imao cizme broj 48 kakve meni odgovaraju pa preso u suvu obucu! Da sam nastavio u UVEXu cini mi se da bih kuci stigao bos... Toliko o UVEX cizmama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Octobar 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxa, ti ko oni sto su se zajebali, pa kupovali italijanske cipele po izuzetno povoljnim cenama... Kad je pala prva kisa cipele se rastopile. Ispostavilo se da su u pitanju "pogrebne" cipele (pravljene od kartona, i naravno nisu predvidjene za setnju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8882 Napisano Octobar 25, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan e, bre, sstruja, sstruja... da izmisle neki novi maler, pogodio bi nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Octobar 27, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sstruja, zao mi je sto si imao takvo iskustvo. Nego mene zanima sta je bio razlog tome. Ipak je UVEX marka koja je relativno poznata, ima neki renome i kvalitet (izgleda da se vidi iz tvog slucaja). Da li je u pitanju god proizvodnje, to sto je dugo stajala, Sunce, kisa, ozon ili nesto drugo? Pozdrav, Ivica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Najveci problem je sstrujina kletva... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ih nahvali a slike nigdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ih nahvali a slike nigdje mi koji imamo,monitire od 17" nebiu nista ni videli ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vala za ta 3 evra si ih dosta nosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vala za ta 3 evra si ih dosta nosio Puna kapa! ;D Pa koliko dugo su stajale?Da nisu iz 90-ih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...