street fighter 19 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna jako malo nosena kao nova sa svim protektorima u m velicini.Broj tel 0643374056 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan napisi i cenu druze, i dimenzije coveka na slici koji je nosi, da bude lakse za odrediti velicinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan dadadada, sto kaze brat po motoru, daaaaj cenu i velicinu! )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam bas ovu jaknu pa ako moze da pomogne Visok sam 190, tezak oko 87 i xl mi je taman. kapiram da je ova za nekoga do 180 i 70-75 kila. Inace jakna je super. jedina mana je rajsefslus koji zapinje kad se zakopcava pa mi je malo cepnuo unurasnju postavu i alke rajsfeslusa koje su popucale )) Mada ovo joj je sad cini mi se bila 4ta sezona 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je to je za vidsinu 180-i do 80 kg.Ja nemam problema sa rajfeslusom i jakna je stvarno vrh.Cena je 80 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan eeeee, ja imam 188cm i 85kg, tako da mi je verovatno mala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga sve sto bih ti rekao lagao bih te....stvarno ne znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 9, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je platio oko 100 evrica, XL, 185, 100kg. Zadovoljan sam jaknom, probao je i u blagom zagrljaju asfalta, nije se ni ogulila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si je platio 100 evra? Nova u radnji ili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ova je placena 14 hiljada u moto kuci lazarevic, imam i racun... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da joj je to cena. Toliko svuda kosta, zato i pitam gde je ovaj model placen 100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan jebi ga mozda je natrcao na neki popust... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 12, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam nekakav popust u Mass-u, ali se ne secam koliko. Nisu imali neki izbor, a meni je ova bas odgovarala. Mozda je bilo nesto preko 100 evrica, ali ne vise od 110. Zadovoljan sam jaknom, cak sam je jednu zimu nosio bez protektora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro to je vec druga stvar. Ova cena je skroz ok s obzirom da pise da je jakna kao nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...