GS 249 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan [ Vanja zanima me štaje ovo jeli to neki propust ili titov grad pod zemljom.. ovo drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 2, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Iz harda ima par snimaka, sad samo da docekamo i to montiranje... valjda nece duze od ATvsST.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nikakve fotografije ne mogu ni blizu docarati dozivljaj sa ove voznje.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ih sto nisam malo mladji pa da mogu da se lomatam po tim sumama, pa da se i meni razvuce osmeh ko vama na ovim slikama p.s. Jel ono Kvarisa vozio u pidzami? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ih sto nisam malo mladji pa da mogu da se lomatam po tim sumama, pa da se i meni razvuce osmeh ko vama na ovim slikama p.s. Jel ono Kvarisa vozio u pidzami? Ne moras da se podmladis, mozes opusteno da se lomatas po sumama. p.s. jebes pidzamu, jedva ga izvukosmo iz kreveta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ih sto nisam malo mladji pa da mogu da se lomatam po tim sumama, pa da se i meni razvuce osmeh ko vama na ovim slikama p.s. Jel ono Kvarisa vozio u pidzami? Sledeci put pravimo ekipu "Over 40", pa da se i mi malo djilitamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ih sto nisam malo mladji pa da mogu da se lomatam po tim sumama, pa da se i meni razvuce osmeh ko vama na ovim slikama p.s. Jel ono Kvarisa vozio u pidzami? Sledeci put pravimo ekipu "Over 40", pa da se i mi malo djilitamo. Ako Vanja nabavi helikopter mozemo da se upustimo u tu avanturu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Video snimci su loseg kvaliteta ,spora veza... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 3, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ostav'te mi PJ na miru! da mi nije bilo to mal vetra medj j... ovaj nogama verovatno bi mnogo ranije hronicnu padavicu dobio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudi najiskrenije sam srecan sto se ipak odrzalo ovo okupljanje jer je covek ulozio ozbiljan trud i zelju da sve uspe. Tereni su sigurno mnogo dobri, nazalost nisam mogao da dodjem ali cim pre eto me tamo. Bravo svima :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 3, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg koma, nije da nam nisi falio, no verovatno bolje sto nisi dosao, inace bi bilo slomljenih vratova Dovikivali smo te u frci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam Kepoa kako stenje dok dize motor i stavljam se u situaciju...rekoh sad ima da mu dusa izadje kad se napregne da zakurbla...kad ono medjutim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gledam Kepoa kako stenje dok dize motor i stavljam se u situaciju...rekoh sad ima da mu dusa izadje kad se napregne da zakurbla...kad ono medjutim... ono dizajne izgleda tesko jer mi se motor zakacio za levu nogavicu i nisam mogao lepo da ga podignem. inace drz je 135 kg i poprlicno je lakoradan. a kurbla i to, hmmm, pitaj kvarnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan :care: super momci. Znaci,krenulo je,vec vidim kako Acapn smislja nesto slicno..ima ovaj hard da zazivi samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj nesto pocetkom avgusta da i ja probam da prezivim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan aj nesto pocetkom avgusta da i ja probam da prezivim. Ima dosta zainteresovanih za reprizu nije problem ,mozemo ponoviti ,a mozda napraviti da bude jos bolje!! Pa da pocnemo sa prijavama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 3, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je teško opisati sitvuaciju kada preskačete sa kamena na cepanicu pokušavajući da se ne oslanjate slomljenim stopalom na rascvetan nogostup, pritom kad TKC napred popusti u istom tom vagašu gde se nalaze gorespomenuti objekti naravno da će motor da pobegne na stranu takodje spomenutog slomljenog objekta. E sad tu postaje guravo, postaviti nogu, ili zaroniti glavom.... glavom naravno, manje boli! E onda pošto kravica spava tih desetak sekundi dok ja ne doćopam do nje, ona naravno presisa. E onda dodje kurblanje... naravno, istom onom slomljenom nogom :'( :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je teško opisati sitvuaciju kada preskačete sa kamena na cepanicu pokušavajući da se ne oslanjate slomljenim stopalom na rascvetan nogostup, pritom kad TKC napred popusti u istom tom vagašu gde se nalaze gorespomenuti objekti naravno da će motor da pobegne na stranu takodje spomenutog slomljenog objekta. E sad tu postaje guravo, postaviti nogu, ili zaroniti glavom.... glavom naravno, manje boli! E onda pošto kravica spava tih desetak sekundi dok ja ne doćopam do nje, ona naravno presisa. E onda dodje kurblanje... naravno, istom onom slomljenom nogom Pravi enduro junky. Jos samo da si zashio to stopalo tamo u shumi sa nekom koskom od pastrmke, pa da snimamo Rambo 4. Sto nisi pitao Kepu da ti kurbLne koji put, kad on vec ima sve na dugme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 3, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ...pa moglo je i tako da se zavrsi, pošto sam imao i jedno "malo" lutanje od jedno sat ipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ...pa moglo je i tako da se zavrsi, pošto sam imao i jedno "malo" lutanje od jedno sat ipo Otkad se taj redovan obilazak nepoznatih terena kod tebe zove lutanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi pitao Kepu da ti kurbLne koji put, kad on vec ima sve na dugme. Kurbla je konfor, u Kvarisinim godinama palio samo na gurku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 4, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi pitao Kepu da ti kurbLne koji put, kad on vec ima sve na dugme. Kurbla je konfor, u Kvarisinim godinama palio samo na gurku Iskren da budem ti cesto delujes kao da palis na gurku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...