Vuleta 850 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju su sledeci delovi pomenutog motora, svi skupa, ne pojedinacno. - Oba cilindra, sa klipovima i karikama; - Komplet glava zadnjeg cilindra, ventili, bregasta sve na mestu. Jedina neispravnost je oblajznuo jedan od navoja za svecice; - Uljna pumpa; -Svi spaneri, u odlicnom stanju; -Komlet lamela, u servisnom limitu; Cena 100e, moguca zamena za moto-opremu. U trenutku rasklapanja agregata zbog havarije, na satu je bilo 50.000km. Ja sam zbog jednog dela koji mi je trebao za moj motor, kupio sve ovo na gomili... Meni su nepotrebni pa ako ima neko zainteresovan, dobro jeste. Tel. 060/30-00-467 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 6, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tu precnik klipa i bolcne klipa ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma buraz, za mene je to spansko selo zaista... Mozda da potrazimo u Manuel-u za Transalpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 7, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmes lenjir pa izmeris ( ak nemas subler ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti tako kazes, pa moracu izgleda lenjir u ruke Nisam trenutno kuci, javljam na pp kad budem izmerio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je trandza,,,75mm,,74,995,,, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je trandza,,,75mm,,74,995,,, Hvala Boki, kralju! Eto odgovora, Drumska lisice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma, koga ovog prilikom pozdravljam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...