Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Freewind 650

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: Honda crf300l rally

Prodajem Suzuki Freewind 650 2000 god. Motor je u odlicnom stanju,nije fraza zaista je dobro ocuvan.Motor ima ksenone,novo sediste,centralni stender,kofer,povisen vizir,uradjen servis,dakle lanac,lancanici,plocice,ulje,filteri itd.Posle servisa skoro ne vozen.Motor nije registrovan.Jedina sitnica koja bi trebala da se zameni jeste semering na desnoj vili jer pusta ulje a to je trosak od 30 eur max..Prodajem ga zbog kupovine drugog,zapravo vec je kupljen letos :) Motor je u Bg_u.

Cena 1700Eur za clanove foruma.Naglasite to jer ce te u suprotnom platiti 1800 :zvizduk:

tel:063603501

Dejan

PS: na SMS ne odgovaram ;)

post-7492-0-01054200-1328485917_thumb.jpg

post-7492-0-60018100-1328485928_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS Twin

ja sam vozio Freewind-a 4 godine i presao 37000km i meni se pokazao kao izuzetno pouzdan motor (bez ijednog mehanickog kvara)

Mislim da je trenutno odlicna prilika za kupovinu, jer ako cemo posteno za te pare nemoze da se kupi u tom godistu bolji enduro.

Srecna prodaja

1zdravo.gif

To je istina.Ja sam ga povoljno pazario pa ga zato povoljno prodajem mada tvrdim da se trziste ogresilo o ovaj motor sa ovako niskom cenom.Imam utisak da vredi bar koju stotinu vise,kao npr Aprilija pegaso itd.

hvala poz

• Ljuti bankar, 507 postova
  • Motocikl: Motora bez....

Baš je dobar, gledao sam ih prošle zime i ni jedan nije bio ovakav u ponudi :takoje: ......srećna prodaja

• Strucnjak, 1641 postova
  • Motocikl: CRF300L

Koliko je presao?

Jedina sitnica koja bi trebala da se zameni jeste semering na desnoj vili jer pusta ulje a to je trosak od 30 eur max

Ovo bi trebalo da sredis pre prodaje. Ja sam jednom imao ispustanje motora jako nezgodno, vila se ukrivila taman toliko da vise nikad semerinzi nisu dobro dihtovali i od tada se plasim kad vidim u oglasima stavku "samo semering popusta" a u stvari to je ogroman problem. Ako ne krijes nista (a i ako krijes :) ) bolje sredi to.

Inace, pratim, zainteresovan sam ali se nadam nizoj ceni (mozda vredi ovoliko ali nemam 1800e :neznam:)

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS Twin

Koliko je presao?

Jedina sitnica koja bi trebala da se zameni jeste semering na desnoj vili jer pusta ulje a to je trosak od 30 eur max

Ovo bi trebalo da sredis pre prodaje. Ja sam jednom imao ispustanje motora jako nezgodno, vila se ukrivila taman toliko da vise nikad semerinzi nisu dobro dihtovali i od tada se plasim kad vidim u oglasima stavku "samo semering popusta" a u stvari to je ogroman problem. Ako ne krijes nista (a i ako krijes :) ) bolje sredi to.

Inace, pratim, zainteresovan sam ali se nadam nizoj ceni (mozda vredi ovoliko ali nemam 1800e :neznam:)

kakav crni problem,i meni je propisao jedan semening, ali kad sam vec raskapao stapove zamenio oba bez broblema.

Ali to nije problem na Freewindu vec na skoro svim enduro motorima na kojima su stapovi nezasticeni. Problem se desava prilikom duzih voznji kada se zalepi veliki broj musica i buba, koje mogu da ostete semening prilikom veceg hoda amortizera (i pored zastitne gumice pre semeninga).1aha.gif

Motor je uredno garaziran u mojoj garazi na sigurnom plusu sa punim rezervoarom i postavljen je na centralni stender.Sumnjam da mu se u ovim uslovima moze ista desiti ili izvitoperiti.Nisam ovo sredjivao jer sam ubrzo nakon sto sam primetio da pusta ulje kupio drugi motor i zbog finansiskih razloga nisam bio u mogucnosti to da sredim ali ga nisam ni vozio tako da ne brinem.Novi vlasni neka to sredi i sigurno nece imati nikakvih problema.

Hvala na brizi i savetu.

Motor za clanove bjbikers sekte :P cenim 1700eur a na moto berzi je +100eur.Zato napomenite da ste drug clan ;)

Pozdrav.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

Ja sam se danas javio da mozda gledam motor, ali odlazem za cetvrtak petak (auto mi nije ni blizu da upali >:() ... Cujemo se

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja