lord_oblivion 1386 Napisano Februar 24, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Liberti, onaj 'poštarski', 125 ? Neko pomenu stare dvocilindrične CB. Ja imam jednu. Rekoše mi da su skoro neuništive, ako se teraju umereno i uz osnovno održavanje. Prvo što odlazi je španer, izdržavaju po 80000 u proseku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da predložim BMW F 650 ST( kako ga ovde zovu Furuna).Moj je prešao ukupno 154.740 km za 12 godina,ja sam treći vlasnik a znam da ga prethodna dva nisu baš mazili,za to vreme je,osim redovnog servisa,zamenjeno: - 2 puta lanac bregaste - kablovi i bobine (idu zajedno) - usisna grana - 2 puta lanac i lancanici - ležajevi oba točka - 4 puta semerinzi prednje viljuške - semering vodene pumpe - automat stop svetla zadnje kočnice - 2 dizne u karburatorima(zaboravio sam koje) - 3 sajle kvačila - regler To je sve,znam sigurno jer sve sam ja menjao oni nisu ništa za prvih 8 godina.Taj motor se sad kreće oko 2.000 eura,smatram da to nije velika cena ako su svi ovako izdržljivi(vidim da ga svi vlasnici hvale). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...