Alekre 12532 Napisano Septembar 28, 2020 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je interesantna ona sa mašinom iz RSVa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga lik iz Subotice,bio je na oglasima ne znam da li je prodat Vise o njemo cu ti reci Simon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Octobar 11, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc bio na okupljanju caponordista u Baljevcu .Malo zakasnio zbog posla ali su me zato docekali ko da stize presednik Tito ko sto rece moj veliki prijatelj i btat Srecko Simic. Domacin i presednik Nešo Caponord je pravi domacin i to je potvrdio i ovaj put Moj capo je srkao malo vise goriva i zato se ekipa odmah dala na posao da smanji to. Sezan,Simon,Neso,Maxa,Sreca,Boro su ocas posla raskupusali motor i rekoh nemaq meni vracanja za BG Medjutim po mraku su odradili remapiranje i podesili parametre tako da situacija sada stoji kako treba a to je: 223km potrosio 12.1l.Voznja je bila mesovita i toliko o tome da capo trosi mnogo. Vama prijatelji naklon do zemlje,ovakve drugove i smekere sa toliko dobrote je skoro ko bajka ali eto postoje.Drago mi je sto sam u takvom drustvu i sto poznajem te divne ljude 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pevac! Okupilo se desetak ETV 1000 i tri Caponorda 1200. Društvo za poželeti, pravi lafovi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Novembar 28, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Novembar 28, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slobo duplirao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 28, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mu jedna italijanka, pa morao da pojača dozu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanima me misljenje iskusnih, svaka sugestija meni kao potencijalnom kupcu je dobro dosla. Unapred hvala Aprilia Caponord ETV 1000 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Caponord ETV 1000 ABS, 2004. godište, Enduro / Cross... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 5, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajemo ciji je. Cena je ok ako je u pristojnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Iz uvoza je... pa ako nesto bode oci, da ne potezem za Nis, nije blizu. Ovako estetski mi je super, i abs je pozeljan, gume, lanac, diskovi, servisna, slike od preko, cela prica obecava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 5, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan leva bocna plastika ne stoji dobro desna farbana maska oko fara farbana zadnni zmigavci stavljeni napred pozadi drugi kupljeni rucke menjane-verovatno zbog grejanja rucica retrovizori farbani abs uptan i punjenje akumulatora upitno zadnji amortizer upitno dodatna mrezica na uljanom hladnjaku copava prosirivana na tabli levo prekidac valjda je za maglenke... servis istekao, ili ga nisu resetovali eto,to je sto ja primetih i koliko se razumem u fabriku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Surla85 je napisao: leva bocna plastika ne stoji dobro desna farbana maska oko fara farbana zadnni zmigavci stavljeni napred pozadi drugi kupljeni rucke menjane-verovatno zbog grejanja rucica retrovizori farbani abs uptan i punjenje akumulatora upitno zadnji amortizer upitno dodatna mrezica na uljanom hladnjaku copava prosirivana na tabli levo prekidac valjda je za maglenke... servis istekao, ili ga nisu resetovali eto,to je sto ja primetih i koliko se razumem u fabriku Upravo to me interesovalo, sad mi se vise uopste ne svidja. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da primetim i da su joj prednji diskovi narisani, barem ovako sa slika to mogu da primetim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Trazimo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 6, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I takav kakav je,vise od povoljnog je. I da treba jos 1000e u njega opet je dobra kupovina. Ja posedujem dva primerka,jedan ce biti na prodaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 6, 2021 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Surla85 je napisao: leva bocna plastika ne stoji dobro desna farbana maska oko fara farbana zadnni zmigavci stavljeni napred pozadi drugi kupljeni rucke menjane-verovatno zbog grejanja rucica retrovizori farbani abs uptan i punjenje akumulatora upitno zadnji amortizer upitno dodatna mrezica na uljanom hladnjaku copava prosirivana na tabli levo prekidac valjda je za maglenke... servis istekao, ili ga nisu resetovali eto,to je sto ja primetih i koliko se razumem u fabriku Jel' se ti to zajebavas il' si ozbiljno sve to video ovako sa slika? 'Bem ti sunce, ja da sam bio tamo i buljio ceo dan, ne bih nista video. Svaka cast. Meni prvi pogled zamagli vid pa ako mi se na prvu svidi kupujem a posle nalazim mane i nerviram se. Desilo mi se svaki put kad sam menjao auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 6, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, salem je napisao: Jel' se ti to zajebavas il' si ozbiljno sve to video ovako sa slika? 'Bem ti sunce, ja da sam bio tamo i buljio ceo dan, ne bih nista video. Svaka cast. Meni prvi pogled zamagli vid pa ako mi se na prvu svidi kupujem a posle nalazim mane i nerviram se. Desilo mi se svaki put kad sam menjao auto. Zna čovek gde treba da gleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Surla85 je napisao: I takav kakav je,vise od povoljnog je. I da treba jos 1000e u njega opet je dobra kupovina. Ja posedujem dva primerka,jedan ce biti na prodaju.... Uz idalje prisutnu zahvalnost, meni to nije povoljna kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 6, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da imam oko koje moze da primeti ovako sa slike farbane plastike i narisane diskove. Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 6.1.2021. at 10:03, Vuleta je napisao: Uz idalje prisutnu zahvalnost, meni to nije povoljna kupovina... Veruj Slobi da je povoljno. Za te novce dobijes toliko. Sramota bi bila ocekivati Caponorda za 2000 i jos koji euro... I ovako ti motori vrede vise nego sto kostaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 150 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Sloba propustio ostecen kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video je Sloba dva kofera sa falinkama,al dosta sam napisao. Ima jos par stvari sto nisu fabrika. Vuleta bi se slogirao da sam jos pisao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Surla85 je napisao: Video je Sloba dva kofera sa falinkama,al dosta sam napisao. Ima jos par stvari sto nisu fabrika. Vuleta bi se slogirao da sam jos pisao... i ovako sam morao da sednem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonson1337 9 Napisano Februar 18, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, merkam Capa al da se predstavim Nikola iz Bg, na Stromu 650 sam i menjao bih ga za malo jaci - Capo mi izgleda kao odlican motor (necu stroma 1000) Strominu manje vise odrzavam sa ortakom u garazi, al da l ce moci i Capo tako? Vidim da imate oko sokolovo (neki) ovde u grupi, pa sta mislite o ovom momku Aprilia Etv 1000 Caponord WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Etv 1000 Caponord, 2007. godište, Touring, vozilo prešlo 11500 km, Batajnica. Cena 4.350... Pozz i vidimo se na putu (na Capu-mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...