jasminko VIR 1376 Napisano April 21, 2018 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ! Kaže Caponord Factory , 160 ks . I uz oglas je priložen takav nadahnut "pesnički" opis motora i stanja da će otići za dan ili dva. Samo se traži "primalac" . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 22, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, jasminko VIR said: Jeste ! Kaže Caponord Factory , 160 ks . I uz oglas je priložen takav nadahnut "pesnički" opis motora i stanja da će otići za dan ili dva. Samo se traži "primalac" . Otici cu da je vidim i probam. Mozda mi se dopadne pa mu ponudim zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao danas filter vazduha iz PGS-a posle 17 dana od porucivanja , i naravno opet ga nemaju na stanju , nece da prave rezervu . Inace cena je 1665 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo , Posle jedne simpaticne voznje Lazarevac - Tasos(Grčka) utisak je vise nego ekstra . Capo natovaren do vrha , ja 135kg , supruga 65kg , tank torba , bocni koferi , centralni kofer + torba na koferu - izdrzao je sve postavljene zadatke , prosecna brzina od 100 - 140 km/h , potrosnja 5,1 - 5,3 l /100km , vise puta kontrolisano . Sve reci hvale za Capo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi misle da se zajebavam kad kažem da nemam GS-a sigurno bih kupio Caponord-a......Podcenjen motor koji puno daje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bmw je napisao: Ljudi misle da se zajebavam kad kažem da nemam GS-a sigurno bih kupio Caponord-a......Podcenjen motor koji puno daje. Ja Ti verujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jun 7, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Koji disk nazad staviti? I koje plocice uopste i nazad i napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Samo Capo je babo pa tri reda prazno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Jul 4, 2018 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vodite računa o spojnici creva za benzin. Sem toga vrhunski motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan On 7.6.2018. at 20:32, PaPaja je napisao: Koji disk nazad staviti? I koje plocice uopste i nazad i napred? Ja uvek stavljam organske pločice. Ne vozim agresivno, uvek dugačke ture....Traju prilično dugo i čuvaju diskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Vodite računa o spojnici creva za benzin. Sem toga vrhunski motor. I struja da se sredi i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Jul 4, 2018 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na onaj glupavi Sagem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 4, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Za sve električne kvarove kriv je brown konektor i poddimenzionisane žice od i do reglera. Svi ostali kvarovi su posledica. Promenio Jul 4, 2018 član debeljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako, braonski konektor. Drugari moji, prodao sam Caponorda. Ne znam zasto. Zinulo dupe na nesto bolje a to bolje ne postoji za ove novce. Ni za dve-tri hiljade Eura vise nema boljeg motora. Bar za mene. Caponord je otisao u Dobanovce, u jednu divnu porodicu i to je najsvetliji deo price sto je u pravim rukama i kod coveka koji se zaljubio u ovaj motor na prvi pogled, kao i ja. Pozeleo sam mu svu srecu i da uziva i voza se sa osmehom kao sto sam i ja, sve ove godine i sve predjene kilometre. A ja? Trenutno na VFR 800 RC46, lep, fin, ide, koci... Kad podjem negde razmisljam hocu li motorom ili autom. Dok sam imao Caponorda nisam bio u dilemi, auto mi nije bio opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Jul 6, 2018 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da ti možeš na nešto novije a i da neko može da priušti Caponorda. Capo 1200 je cenovno ispod konkurencije, Strom 1000 (novi), možda i Tenere 1200 može da se ušemi, 990 ADV Slatke su to muke a čovek proklet sve mu treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad god bi oglasio Caponorda (ranije) to je bilo najcesce zbog 990ADV. Posle probe ADV-a skontam da ja sa Caponordom dobijam vise nego sto bi dobio od KTMa jer su sve njegove prednosti vezane za voznju van asfalta, a ja nikako ne silazim u off. Voznja po asfaltu i udobnost za dvoje su na strani Aprilije. Super Tenere da, radije od svih iz kluba"'1200". Mozda kad bi prodao SMC, ali to se nece tako lako desiti. Strom ni pod razno, Varadero isto. Mozda ETV 1000 Rally Raid.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a ja prodo caponorda da uzmem drugog, samo mladjeg ljepseg jaceg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jul 10, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/6/2018 at 7:18 PM, Simon69 said: Mozda ETV 1000 Rally Raid.. Ovo bih voleo da probam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan On 4/21/2018 at 6:51 PM, jasminko VIR said: Jeste ! Kaže Caponord Factory , 160 ks . I uz oglas je priložen takav nadahnut "pesnički" opis motora i stanja da će otići za dan ili dva. Samo se traži "primalac" . kako je poslozena i posto se prodaje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsam 5 Napisano Jul 12, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Dobanovci Motocikl: Aprilia ETV1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav braći Caponordistima, maloj ali izuzetnoj zajednici džentlmena prefinjenog ukusa Moje ime je Nebojsa, potičem iz Dobanovaca,a konacno priustih i ja pravi motor Capo ETV1000 ! Retko sam kada bio na ovom forumu, ali do sada i nisam imao pravu makinu pa je i to mozda jedan od razloga. Imao sam veliku čast i neizmernu sreću da upoznam pravog gospodina i velikog dasu i kolegu Simon69 od koga smo i kupili Capo. Retki su danas tako fini i dobri ljudi koji ti u život dodju i upoznate se. A Capo, šta reći ljudi, perfekcija, održavan, pažen i mažen, bez zamerke i samo poželeti da takvog nadješ. Odavno sam trazio Capo, znate kako ide , kintice nikada dovoljno za ono sto želiš a za ono što imaš...ma nije to to nikad. Ali eto jednom uspeš da ispuniš želju a srce puno. Želim vam svima sreće i uspeha i puno lepih Caponord kilometara. Živeli! Hvala gospodine Simon. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li vredi menjati Transalp-a za ovu masinu? http://www.polovniautomobili.com/motori/12872024/aprilia-caponord-etv Citao sam dosta o Capo-u, mislim da bi mi odgovarao zbog visine i snage. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Caponord je puno puno ozbiljnija masina. Racunaj da ovaj Capo ima bar 80000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Stevan85 said: Drugari, da li vredi menjati Transalp-a za ovu masinu? http://www.polovniautomobili.com/motori/12872024/aprilia-caponord-etv Citao sam dosta o Capo-u, mislim da bi mi odgovarao zbog visine i snage. Pozdrav I ja sam u istoj dilemi, Capo je ozbiljna mašina ali Transalp je lakši za grad, uz dobre gume moze i na neki off a sa Capom teško (osim ako nisi Cris Birch ). Osim toga Capo troši i više ako ti je to nešto značajno u računici. Svakako ako ides samo asfaltom, dosta otvorenog puta, onda je Capo sigurno bolji, tu nema dileme. Ja jos uvek razmišljam da bataljujem off i da predjem na nešto ovako ali me iskreno mrzi i da prodajem TA, tek sam ga sredio kako dolikuje a i prelazim malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam presao sa Transalpa na Caponorda. Ove godine sam presao do sada oko 12000 km. Capo je mnogo ozbiljnija masina od Transalpa ako ces da putujes i prelazis kilometre normalnog puta. Van puta veoma tesko, bar za moje sposobnosti. Pre svega je mnogo tezak u mestu ili na veoma malim brzinama i kada se zaljulja tesko je da se zadrzi, i tesko se dize kad padne Svaki dan idem po Bg.-u kuca-posao oko 10-15km u jednom pravcu i tu mi nedostaje Transalp, jer sam sa njim mnogo lako mogao i preko trotoara, rupa, lezecih, lakse provlacenje i tako to. Kada se izadje iz grada Capo je super, lokalni putevi, magistralni, auto put... Sve u svemu zadovoljan sam jer sam posle Transalpa zeleo nesto jace i sa boljim kocnicama, to sam i dobio, samo je malo tezak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Da, potrosnja: U gradu mi trosi oko 7, van grada malo preko 5 A na autoputu ide i do 10 ako se zategne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...