Forest 313 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Imam enduro kineza zxmco zx125gy i hteo bih da ubacim u njega agregat od 250cc. Bitno je, jelte, da bude 1 cilindar 4 takta vazdusno hladjenje. Da li neko zna gde bi se to moglo naci-poruciti? Moj model ZXMCO-a je kao sprint cross 50 Inace, nabudzen je koliko je to moglo biti ostao je jes samo da se snaga poveca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ено на И-беју вазда има у понуди којекаквих кинеских машина, али без 500 евра нећеш да прођеш. После је и питање да ли ће ти 16-18 коња тог новог мотора радити пос'о. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 1, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan imao sam jedan od 200ccm nov otisao za 250e, najbolja solucija traziti negde od suzukija dr200 agregat njega kinezi kopiraju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam u Zrenjaninu u prodavnici LINEA MOTORS video masine od kineza, nekoliko raznoraznih. http://www.lineamoto.co.rs/ Nemaju masine na sajtu, ali nazovi pa pitaj, nista ne kosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nesto od 20 konja jer ovih 11 konja nije za neku ozbiljnu voznju, zato je i na prodaji... A posto kupaca nema onda jedino preostaje upgrade Ako je potrebno 500 evra za takov poduhvat onda odustajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Februar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako nabaviš jaču mašinu imaćeš problema sa ramom i držačima agregata. U Labosu imamo jedan sličan motor kome su popucali svi nosači motora. Motorče je voženo po off-u i svaki jači udar izaziva pukotine u nosačima. Proveri dobro nosače agregata da se i tebi to ne dešava a za jači agregat moraš dobrano da ojačaš sve nosače - bočne i donji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...