Skyrunner 4918 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vozio/odrzavao ovaj motor? Video sam par njih u oglasima sa veoma prihvatljivim cenama i hocu da kupim burazeru jedan. Motor bi se koristio za voznju po gradu i poneki kratak put po Srbiji Peformanse mi dakle i nisu nesto bitne, ali zato pouzdanost same masine i cena/dostupnost delova jeste, pa ako znate nesto pisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da ovo izgleda ipak nije dobra ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 31, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan nije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan benkiks, frajlauf jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao je jedan poznanik Yamaha SZR660 pristojan za neke male pare, to je na taj fazon, samo ako prijatelju ne smeta što nema dušu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Burazeru treba bas takav neki motor ne treba da bude mnogo zivahan/zestok ali bi trebalo da bude razumno pouzdan da mu se ne smuce bas motori Hajde pitaj tvog poznanika da posalje slike i da ti kaze cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za cagivu, ali SZR660 je bogme zivahan i zestok motor (bar po meni, kao pocetniku)... osim jednog cilindra, tome doprinosi i takav polozaj sedenja (kao R), pa je utisak drugaciji od recimo XT660 (iz koje je uzet agregat za SZR660)... ja bih bio zadovoljan SZR-om, mogu preporuciti tvom burazeru da ga proba svakako, jer drugacije nece znati da li mu odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne htede mi se bivša gospodja javiti na telefon a motor je prodavao neki njen prijatelj, dok ne iskopam broj možda se neko drugi seti, u šapcu crvena yamaha szr660 mislim 98. godište istekla registracija 1300eura, gledao sam ga jesenas i nisam primetio nikakve vidljive nedostatke, probao nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSX 1100F 0 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki GSX 1100F Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ja vozim Cagivu river 600 i jako je dobar motor za svoju kubikazu i odlican sa 600ccm ona izvuce 180km/h znaci super... Ja prodajem moju ili menjam za jaci pa ako neko zeli neka se javi...Ali sto se tice bendixa i frajlaufera to im je mana i meni se to desilo nazalost.... ali masina je extra nije mnogo zahtevan motor i lako se vozi uzivancija je na njemu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Rivera 500 .Kupio sam ga novog.Na 12000km je otisao bendix.Stavio sam KTM-ov, Sam bendix kosta oko 140e.Po recima prodavca zamena bendix-a nije strana ni KTM-u.MIslim da je ovaj novi dosta kvalitetniji nego serijski,Ostalo na motoru je OK vrlo malo trosi,udoban je i za vise i deblje vozace.Ako te nesto jos zanima vrlo rado cu odgovoriti.Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam Rivera 500 .Kupio sam ga novog.Na 12000km je otisao bendix.Stavio sam KTM-ov, Sam bendix kosta oko 140e.Po recima prodavca zamena bendix-a nije strana ni KTM-u.MIslim da je ovaj novi dosta kvalitetniji nego serijski,Ostalo na motoru je OK vrlo malo trosi,udoban je i za vise i deblje vozace.Ako te nesto jos zanima vrlo rado cu odgovoriti.Veliki pozdrav. Ni KTM-u, ni APRILIJI, i vecini jednocilindrasa VELIKE kubikaze... Postavite po neku sliku i jos neko iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 31, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan svi krenuše da odgovaraju čoveku posle godinu dana siguran sam da mu sad baš znači odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ime? Valjace tema jos po nekom i sada, a i ubuduce.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem tema je o motoru Ja posle malog izleta u skuter svet i dalje tražim neki comuter bike sa sto prostijom masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Januar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan pozz..gde nabaviti agregat za cagivu river 600? ili bar neke delove masine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 1, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozz..gde nabaviti agregat za cagivu river 600? ili bar neke delove masine? kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Januar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan pisem ti na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSX 1100F 0 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki GSX 1100F Prijavi odgovor kao problematičan Pa na cagivu je izgleda to mana da im brzo rikle bendix.... a da li neko ima mozda zadnju gumu od cagive.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance5 2 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: G>Milanovac Motocikl: Suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba da stigne river 600 iz ch ovih dana obzirom da sam do sada vozio kineza nadam se da cu bar malo vise biti zadovoljan cagivom i ako mi mnogi kazu da je cagiva njesra kao bolje japanac itd mozda i jeste ali koliko para toliko i muzike ako je neko vozio neka kaze udobnost da li ima puno vibracija itd brzina mi zaista nije bitna.hvalaaa puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance5 2 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: G>Milanovac Motocikl: Suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba da stigne river 600 iz ch ovih dana obzirom da sam do sada vozio kineza nadam se da cu bar malo vise biti zadovoljan cagivom i ako mi mnogi kazu da je cagiva njesra kao bolje japanac itd mozda i jeste ali koliko para toliko i muzike ako je neko vozio neka kaze udobnost da li ima puno vibracija itd brzina mi zaista nije bitna.hvalaaa puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSX 1100F 0 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki GSX 1100F Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Cagive river 600 extra motor ja sam ga imao i jako je lak za voznju udoban je i nema mnogo vibracije... mala potrosnja sta ti vise treba u danasnje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance5 2 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: G>Milanovac Motocikl: Suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance5 2 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: G>Milanovac Motocikl: Suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...