Rale KG 0 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Vulcan 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma Ja sam Rajko Dimitrijevic iz Kragujevca, (nadimak Rale) Vozim Kavasaki Vulcan 750 i predsednik sam novoosnovanih Vulcan Riders Serbia. Pre Vulcana sam vozio sve i svasta, pocev od Jawa 175, pa Jawe 350, CZ-tki, MZ-a pa onda Guzzi Falcone 500 ... Radim u Klinickom centru Kragujevac kao laboratorijski tehnicar (citaj krvopija) Nadam se dobrom druzenju na forumu i razmeni iskustava i naravno susretima sa clanovima po moto skupovima. Jos jednom pozdrav svima i veseli mi i zdravi bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Rale, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Januar 30, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za starog bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za krvopiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...